Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa HTSPOR yazarı Yaşar Gülay yorumladı - İddaa Haberleri

        289 BRESCİA - CİTTADELLA 2.5 ÜSTÜ 1.80

        BRESCİA 6maçlık kazanamama serisinden sonra toparlandı. 5maçtır kaybetmeyen mavi-beyazlılar bu süreçte 3 galibiyet aldı, play-off potasında yer buldu. Çıkış yaşadıkları dönemde savunma problemlerini çözemediler. Son haftalarda sadece Lanciano deplasmanında gol yemeyen Brescia, skor problemi yaşamadığı için tırmanışa geçti. Cittadella ise rakibinin aksine kötü günler yaşıyor. Son 13maçta tek galibiyetleri var. Play-out’tan sadece 2 puan uzakta oldukları için baskı altındalar.Oynadıkları son 6 karşılaşmanın 4’ünde ise skor bulamadılar. Ev sahibi kağıt üzerinde favori gözükse de eksikleri yüzünden Cittadella hücumda etkili olabilir. Brescia’da Caldirola (d, 9maç) ve Rossi (os, 22maç)milli takımlarda.DeMaio (d, 29maç, 2 gol) ileMitrovic (f, 19maç, 2 gol) de cezalı. Konuk ekipte ise Biraghi (d, 26maç) ve Schiavon (os, 25maç, 4 gol) cezalı oldukları için oynayamayacaklar.Hedefleri için kazanmaya ihtiyacı olan iki ekibinmaçında 2.5 üstü değerlendirilebilir.

        301 ALMERİA - GİJON İY 1.5 ÜSTÜ 2.50

        İÇERDE Las Palmas, deplasmanda da Cordoba’ya kaybeden Almeria üst üste iki mağlubiyetle La Liga yarışında önemli bir avantaj yitirdi. İlk 2 takımın direkt La Liga’ya çıktığı, 4 ekibin de play-off oynadığı İspanya 2’de 2. sırayı Alcorcon’a kaptırdılar. Savunma problemleri başlarını ağrıtıyor. Son 10maçın 8’inde gol yediler. Ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk yarılarda en az 2 gol oldu.Gijon karşısında da savunmada sıkıntı yaşayabilirler.Geçen hafta Barcelona’yı 5-2 yenenGijon, deplasmandaki son 9 maçta skor bulmayı başardı. Almeria’ya karşı da hücumda etkili olacaklardır. Ev sahibinde Soriano (f, 28maç, 9 gol), konuk ekipte ise Borja Lopez (d, 13maç) ileHernandez (d, 20maç, 1 gol) cezalı. İlk yarıda 1.5 üstü oynanabilir.

        312 ELCHE - MURCİA İY 2.05

        İSPANYA 2’nin zirvesinde bulunan Elche arayı açtığı için rahat. Lig 3.’sü Almeria’nın 12 puan önündeler. Bu durum motivasyon problemi yarattığı gibi rakiplerinin direncini da artırıyor.Üst üste 4maçtır gol yiyen lider, iki haftadır da kaybediyor.Murcia düşme hattının 2 basamak ve 3 puan üstünde bulunduğu için tehlike yaşıyor.Onlar da iki haftadır puan alamıyor. Ancak öncesindeki 3maçta 7 puan çıkarmışlardı.Dengeli oynuyorlar, son 8maçın 5’inde devreleri beraberlikle geçenMurcia, bu süreçteki 4mücadeleden puanla ayrılmayı başardı. Elche savunmasının iki kilit ismi, Etixeita (29maç) ile Pelegrin’in (27maç) döndüğü karşılaşmada ofansif anlamda zorlanacakları için önceliği gol yememeye vereceklerdir.Devre beraberliği tercih edilebilir.

        316 CHİCAGO - CHİVAS USA 2.5 ÜST 1.75

        AMERİKAMajor Leaugue’de 3 hafta geride kaldı, Chicago en kötü takımkonumunda. Skor üretemeyen ev sahibi 1 puan aldı. Chivas ise 4 puan topladı. Ancak 3’lü savunmayla oynayan konuk ekip 3 karşılaşmada da kalesinde gol gördü. 3 karşılaşmada da forma giyen defans oyuncusu Velazguez’in cezalı olması, aynı bölgenin diğer isimleri, Villafana ile Vilchez’in de sakatlıklarının bulunması savunma sıkıntılarını artıracaktır. Kötü gidişe nokta koymak isteyen ev sahibi ile skor üretmekteki başarısını savunma güvenliğinde sağlayamayan Chivas’ınmaçında en az 3 gol olur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ