Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Ali Sami Yen'de tarihi yenilgi - Spor Haberleri

        MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

        Leverkusen hezimetinin moral bozukluğunu üzerinden atamayan Galatasaray, takipçileri Fenerbahçe ve Sivasspor'un puan kaybettiği haftadaki avantajı değerlendiremedi. Sarı-kırmızılı takım, haftanın kapanış maçında ligin son sırasındaki Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu.

        GALATASARAY: 0 - KASIMPAŞA: 1

        MAÇIN KIRILMA NOKTALARI

        Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın Bayer Leverkusen maçında yedek bıraktığı Lincoln, Song, Nonda, Barusso ve Hakan Balta ilk 11'de.

        Ve takımlar sahaya çıktı. Hakem, Nonda'nın küpesini çkarmasını istedi. Galatasaray taraftarı, Kasımpa Teknik Direktörü olan sarı-kırmızılı takımın efsane futbolcusu Uğur Tütüneker'i tribüne çağırdı.

        K.Irak'ta gerçekleştirilen kara harekatında şehit düşen askerler için 1 dakikalık saygı duruşu. Tribünlerde "Şahitler ölmez vatan bölünmez" tezahüratı yapılıyor.

        Karşılaşma başladı. İki takıma da başarılar diliyoruz.

        3. Dakika: Lincoln'ün orta alanın sağından kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında Song vurdu kafayı. Son anda Merthan girdi araya. Korner.

        5. Dakika: Galatasaray ilk dakikalarda oyunun kontrolünü eline almış durumda. Orta alanda top çeviriyor sarı-kırmızılı ekip.

        7. Dakika: Nonda cezadışında içinde topla buluştu. Sert şutu az farkla yandan dışarı çıktı.

        9. Dakika: Erhan'ın soldan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Barusso vurdu kafayı ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

        13. Dakika: Hakan Balta ceza sahasına girmedensol ayağıyla çok sert vurdu. Topaz farkla üstten dışarı çıktı. Tribünlerden bu pozisyondan sonraHakan Balta'ya alkış geldi.

        17. Dakika: Galatasaray'ın yeni transferi Barusso çok uzaklardan şansını denedi. Ancak top farklı şekilde dışarı çıktı.

        19. Dakika: Ümit Karan'ın soldan ortasında ceza sahası içinde Lincoln yerde kaldı. Penaltı beklentileri var. Hakem korneri işaret etti.

        21. Dakika: Galatasaray üst üste 2. kornerini kullanıyor. Lincoln'ün soldan kullandığı köşe vuruşunda Song vurdu kafayı. Savunmadan geri döndü.

        23. Dakika: Kasımpaşaspor gole çok yaklaştı. Özgür'ün ceza shası dışından sert şutu az farkla yandan dışarı gitti.

        26. Dakika: Lincoln'ün nefis ara pasında Ümit Karan bir anda bom boş pozisyonda topula buluştu. Ancak öncesinde yan hakemin kalkan bayrağı var. Ofsayt.

        30. Dakika: Kasımpaşa yine çok tehlikeli geldi. Desire'nin sol çaprazdan sert şutunda ön direkte Barabaros'a çarpan top auta çıktı.

        33. Dakika: G.Saray'da teknik direktör Feldkamp bir taktik değişikliğine gitti. Ön libero oynayan Emre sağ beke, Barusso da ön liberoya geçti.

        37. Dakika: Kasımpaşa'nın geliştirdiği kontraatakta Desire topla ilerlerken Servet son anda ayak koydu ve tehlikeyi önledi.

        40. Dakika: Lincoln bu kez sağ kanattan ortaladı. Ceza sahası içinde Ümit Karan'dan önce savunma kafayı vurdu. Lincoln bu dakikaya kadar kanatların en etkili ismi.

        43. Dakika: Ümit Karan'laver-kaçın ardından soldan hızla ilerleyen Lincoln yerde kaldı. serbest vuruş bekliyor Galatasaraylılar. ancak hakem oynayın dedi.

        45+1. Dakika: Kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan Erhan'ın kullandığı serbest vuruşta top Orkun'un bakışları arasında ağlara gitti.

        Ve ilk yarının son düdüğü çaldı. Kasımpaşaspor son dakikada bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

        İkinci yarıya Kasımpaşa'nın vuruşuyla başlandı.

        46. Dakika: .G.Saray'da ikinci yarıda Emre'nin yerine Serkan oyunda.

        49. Dakika: Ayhan'ın ortasında Lincoln 6 pas üzerinde 3 kişinin arasında yerde kaldı. Devam dedi hakem. Saha bir anda karıştı. Süleyman Abay, Babaros ve Erhan'a sözlü uyarıda bulundu ve gerginlik yatıştırıldı.

        52.Dakika:Erhan'ın sol kanattan ortasında kaleci Orkun çıktı ve topu kontrol etti.

        56. Dakika: Galatasaray beraberlik golüne çok yaklaştı Lincoln'le. Ümit Karan'ın nefis pasında kale önünde topla buluşan Linoln vurmakta geç kalınca Fatih Akyel geldi pozisyonunu bozdu. Ardından kaleci Tolga yatarak topu Lincoln'ün ayaklarında kaptı.

        59. Dakika: Maçın ilk sarı kartı G.Saray'dan Lincoln'e çıktı.

        60. Dakika: Feldkamp'ın oyuna hamlesi geldi. Carrusca oyundan alındı. Hakan Şükür şimdi oyunda.

        62. Dakika: Kasımpaşa ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanttan gelen ortada Özgür sol ayakla gelişine çok sert vurdu. Orkun'da kaldı top.

        63. Dakika: Kasımpaşaspor'dan Barbaros, Barusso'ya yaptığı hareket sonrası sarı kartı gördü.

        65. Dakika: Galatasaray beraberlik golüne çok yaklaştı. Ümit Karan ceza sahası dışından sol ayağıyla nefis vurdu. Top direkten geri geldi.

        67. Dakika: Kaleci Tolga, zaman çaldığı için sarı kart gördü.

        69. Dakika: Kasımpaşa ceza sahasında oluşan karambolde Ayhan yükseldi vurdu kafayı. Top üst ağlarda kaldı.

        71. Dakika: Murat Akın, Servet'e yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

        73. Dakika: G.Saray bir kez daha beraberlik golüne çok yaklaştı. Soldan Serkan'ın ortasıdna Hakan Şükür mükemmel vurdu kafayı. Kaleci Tolga aynı güzellikte kurtardı.

        75. Dakika: Kasımpaşa'da oyuncu değişkilği var.Moritz oyuna girdi. Desire kenara alındı.

        79. Dakika: Fatih Akyel sarı kart gördü.

        82. Dakika: Barusso'nun şutuLincoln'de kaldı. O'nun şutu savunmadan döndü. Dönen topa Ümit Karan çok sert vurdu. Top az farklaauta çıktı.

        84. Dakika: Kasımpaşa'da golü atan Erahn Küçük oyundan alındı. Faruk oyunda.

        86. Dakika: Hakan Şükür sol kanattan ceza sahasına ortasında orada hiçbir takım arkadaşı yok.

        90. Dakika: Oyuncu değişikliği konuk ekipte... Merthan çıkıyor, Sergio giriyor.

        Süleyman Abay 90 dakikayı bitiren düdüğü çalıyor. Galatasaray zirve yarışında kendi evinde ağır bir yara aldı.

        Stat: Ali Sami Yen Hakemler: Süleyman Abay, Bülent Gökçü, Orkun Aktaş Galatasaray: Orkun, Barusso, Song, Servet, Hakan Balta, Emre (Dk. 46 Serkan), Ayhan, Lincoln, Carrusca (Dk. 61 Hakan Şükür), Ümit, Nonda Kasımpaşa: Tolga, Ömer, Fatih, Askou, Alpaslan, Merthan (Dk. 90 Fran Sergio), Özgür, Murat, Barbaros, Erhan (Dk. 84 Faruk), Desire (Dk. 74 Moritz) Gol: Dk. 45 Erhan (Kasımpaşa) Sarı kartlar: Dk. 59 Lincoln (Galatasaray), Dk. 64 Barbaros, Dk. 68 Tolga, Dk. 71 Murat, Dk. 79 Fatih (Kasımpaşa)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ