Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 20 Haziran Survivor son eleme adayı kim oldu? Survivor'da kim elendi, kim gitti ve ödül oyununu kim aldı?
        1

        Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Bilindiği gibi Survivor'da haftanın 1. dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Adem ilk eleme adayı olarak Berkan'ı seçmişti. Büyük çekişmelere sahne olan dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan yarışmacı ikinci eleme adayını belli oldu. Peki Survivor 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 20 Haziran Survivor 2. eleme adayı kim oldu? İşte son bölümde yaşanan gelişmeler...

        2

        SURVİVOR 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Rakiplerini eleyerek finale çıkan Nagehan ve Ayşe ikilisi 2. dokunulmazlık için kıyasıya bir müdaceleye girişti. Final oyununda 2. dokunulmazlığı kazanan yarışmacı 4-1'lik skorla Ayşe Yüksel oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor All Star'da haftanın 2. eleme adayı Nisa oldu.

        4

        SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Dokunulmazlık kolyesini kazanan Ayşe aynı zamanda ödülün de sahibi oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan Ayşe ödülden faydalanması için Nagehan, Adem ve Batuhan'ı seçti.

        5

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'da finale kısa bir süre kala şampiyonluk hayaline veda eden isim 2017 Survivor'ının şampiyonu Ogeday Girişken oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ