Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor elenme adayları isimleri
        1

        Survivor 2021'de 26 Ocak Salı akşamı yayınlanan son bölümde iletişim oyunu oynandı. Ünlüler takımı 10-5'lik skorla Gönüllüler takımını yendi. Ada konseyinde Gönüllüler'de Poyraz, Ünlüler'de ise İsmail Balaban SMS birincisi oldu. Peki Survivor kim elendi? İşte Survivor'a veda eden isim...

        2

        ADA KONSEYİNDE NELER KONUŞULDU? SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Acun Ilıcalı "İki ayrı takımdan adaylar çıkacak. Birinci aday Aleyna, ikinci aday İlayda oldu. Şimdi iki takım yeni adaylar belirleyecek ve bu yeni adayların belirlenmesi oylamadaki birinciler tarafından şekillenecek." dedi.

        3

        Aleyna "Adımı potada görünce çok üzüldüm. Eleştiriye açık bir insanım. Bu saatten sonra ben hikayemi yarıda bırakmak istemiyorum daha çok erken benim için."

        4

        İlayda "Adımın potada olduğunu biliyordum. Bu konuları konuşmayı sevmiyorum. Diğerlerine göre biraz gerideyim. Sonra dertlerimi geride bıraktım Öykü ile güneşlendim."

        Acun "İlayda züccaciyecinden haber geldi. Ailen borcunu ödemiş. Yarışmasına baksın İlayda demiş. Senenin ilk selamı İlayda'nın züccaciyesinden geldi."

        5

        Gönüllüler takımında oylama birincisi: POYRAZ

        Poyraz "Üçüncü kez SMS birincisi olmak benim için bir gurur. Desteklerine kayık olmak için elimden geleni yapacağım. Bir arkadaşımın ismini söylemek zorundayım. Umarım doğru seçimi yapabilirim."

        6

        Ünlüler takımında oylama birincisi: İSMAİL BALABAN

        İsmail "Bana oy veren seyircilerimize şükranlarımı sunuyorum."