Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Survivor Meryem Kasap kimdir, kaç yaşında? Survivor Meryem Kasap nereli, ne iş yapıyor? Biyografisi

        Survivor Meryem Kasap kimdir, nereli ve kaç yaşında? Merak konusu oldu. Survivor'ın ilk bölümü 9 Ocak 2021 akşamı ekranlara gelecek. Survivor 2021 ünlüler gönüllüler kadrosunda yer alan Meryem Kasap geçen yıl da yarışmış ve performansı ile dikkat çekmişti. Başarılı atlet Meryem Kasap hakkında detaylı bilgiler haberimizde...

        MERYEM KASAP KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

        1 Mayıs 1992 Trabzon doğumlu olan Meryem Kasap 3 kardeş. Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulu mezunu olan genç yarışmacı 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğu elde etti ve Milli Takıma seçildi. Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalyalar kazandı. Meryem Kasap bir süredir fitness eğitmenliği ve Personal Trainer'lik yapıyor.

        REKLAM

        Geçtiğimiz yıl 2020 Survivor ana kadrosunda yer alan Meryem Kasap geçirdiği sakatlık sonrası yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. Bu yıl yeniden gelen Meryem Kasap Survivor 2021 fragmanında 'Yarım kalan bir hesabım vardı, onu kapatmaya geliyorum.' şeklinde konuştu.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ