Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ'da organize suç örgütüne yönelik düzenlenen ve 4 ili kapsayan eş zamanlı operasyonlarda 13 şüpheli gözaltına alındı.

        Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süredir takibe aldıkları 'Şahinler' olarak adlandırılan suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi, İstanbul, Samsun ve Kırklareli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 5 adet tabanca, 2 av tüfeği silahlara ait mermiler ele geçirildi. 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, kasten yaralama ve 6136 sayılı kanuna muhalefet'ten gözaltına alınan şüphelilerin soruşturmaları Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde sürdürülüyor.  

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler