Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde, vatandaşların kaldırımlarda yürümesini engelleyen ve trafik akışındaki güvenliği tehdit eden çekçekler toplandı.

        Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kaldırımları işgal ederek halkın ve araçların geçişlerine engel olan, 'çekçek' diye tabir edilen el arabalarıyla kağıt ve ambalaj atık toplayıcılarına yönelik denetim yaptı. Denetimlerde görülen el arabalarına el konulup, belediye şantiyesine götürüldü.

        Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, kaldırımlarda çekçekçilerin büyük engel olduğunu ve defalarda yapılan uyarılara rağmen ana caddeler üzerindeki trafiği engellediğini söyledi. Sarıkurt, "İlçemiz genelinde zabıta ekipleri tarafından ana caddeler üzerinde kaldırımları işgal eden 'çekçek' diye tabir edilen, kağıt ve çöp atıkları toplayanlara yönelik zabıta ekipleri çalışma yapmıştır. Bu çalışmada çöp toplayan çekçekçilerin araçlarına el konulmuştur" dedi.DHA-Genel Türkiye-Tekirdağ / Çorlu Mehmet YİRUN

        2021-07-24 15:30:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler