Tesla'dan üçüncü çeyrekte 1.6 milyar dolarlık rekor kâr
Tesla, 2021'in üçüncü çeyreğine ait bilançosunu açıkladı. Buna göre, ABD'li elektrikli otomobil üreticisinin kârı bu yılın üçüncü çeyreğinde 1.6 milyar dolara, geliri ise 13.8 milyar dolara ulaşarak rekor kaydetti. Böylece şirketin kârı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
ABONE OLABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın kârı, bu yılın üçüncü çeyreğinde 1,6 milyar dolara, geliri ise 13,8 milyar dolara ulaşarak rekor kaydetti.
Tesla, 2021'in üçüncü çeyreğine ait bilançosunu açıkladı.
Buna göre, şirketin net kârı, yılın üçüncü çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 389 artarak 1,6 milyar dolara çıktı. Tesla'nın net kârı, geçen yılın üçüncü çeyreğinde 331 milyon dolar olarak açıklanmıştı. Böylece şirketin kârı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ