Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan The Weeknd, Super Bowl'a damga vurdu - Magazin haberleri
        1

        ABD'nin en büyük spor organizasyonlarından Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da Tampa Bay Buccaneers, 18 yıl aradan sonra zafere ulaştı.

        Kariyerinin 10'ncu Super Bowl'unda mücadele eden Tampa Bay Buccaneers oyun kurucusu Tom Brady, 7'nci zaferini elde ederek, kendisine ait rekoru geliştirdi.

        43 yaşındaki Brady, ayrıca kariyerinin 5'inci Super Bowl "En Değerli Oyuncu" (MVP) ödülüne layık görülerek, bu alanda da rekor kırdı.

        2

        THE WEEKND'DEN 'GÜNAH ŞEHRİ' TEMALI PERFORMANS

        Geçmiş yıllarda Michael Jackson, U2, Beonce, Lady Gaga gibi dev isimlerin sahne aldığı Amerikan futbol ligi National Football League'in şampiyonluk maçı Super Bowl’un bu yılki devre arası şovunu ise The Weeknd yaptı.

        30 yaşındaki Kanadalı pop şarkıcısı, 2021 Super Bowl devre arası şovunda dikkat çekici bir performans sergiledi.

        3

        Yanıp sönen neon tabelalarla çevrili bir sahne önünde performans sergileyen The Weeknd için Amerikan basınında "Günah Şehri'nin Kralı" yakıştırması yapıldı.

        Model Bella Hadid ile yollarını geçtiğimiz aylarda ayıran The Weeknd, "Can't Feel My Face" adlı şarkısını söylerken, kendisine bandaj takan dansçılar eşlik etti.

        4

        SEBEBİNİ AÇIKLAMIŞTI

        Şarkıcı, yüzüne bandaj sarmasının nedenini şu sözlerle açıklamıştı:

        Yüz sargılarının olayı, Hollywood ünlülerinin absürt kültürünü ve insanların memnun etmek ve onaylanmak için kendilerini yüzeysel nedenlerle manipüle etmesini eleştirmek. Bunların hepsi bir olay örgüsü ve biz de karakterin hikayesinin olaylar ilerledikçe yükselen tehlike ve absürtlük seviyelerini izliyoruz.

        The Weeknd, albümünün tanıtımını yaparken yüzünü bilerek itici gösterip, göstermediği sorulduğunda "Benim için çekiciliğin değil vurucu bir hikayenin önemli olduğu şeklinde yorumlanabilir sanırım" cevabını vermişti.

        5

        JLO VE SHAKIRA RÜZGARI

        Geçen sene gecede, müziğin yıldız isimleri Jennifer Lopez ve Shakira performanslarıyla Latin rüzgarı estirmişti.

        6

        Ardından sahneye siyah deri kostümüyle Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez çıkmıştı.