Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Tokat'ta kreş ve gündüz bakımevi açıldı | Son dakika haberleri
        1

        Tokat Belediyesi kreş ve gündüz bakımevi törenle açıldı.

        2

        Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan ve hazırlıkları tamamlanan TokKreş, 2025-2026 eğitim öğretim döneminde hizmete açıldı.

        3

        TokKreş, 3-6 yaş grubu çocuklara modern ve güvenli bir eğitim ortamı sunacak.

        4

        Açılış programına Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, İl Sağlık Müdürü Atilla Bıyık, Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kıymet Boztaş, Belediye Meclisi üyeleri ve belediye başkan yardımcıları katıldı.

        5

        Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yaptığı konuşmada, kreşlerdeki eğitim kadrosundan, aylık ücretlere kadar birçok konuda bilgi verdi.

        6

        Tokat için ne söz verdiyse yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Yazıcıoğlu, şunları söyledi: "Tokat'ımız için ne söz verdiysek yerine getirmeye devam ediyoruz. Çocuklarımızla burada eğitici eğlendirici aktivitelerle güzel vakit geçireceğiz. Kreşte toplam 10 personel görev yapacak. 4 öğretmen, 2 asistan ve temizlik personelleriyle çocuklarımızın tüm ihtiyaçları titizlikle karşılanacak. Ayrıca, sabah, öğle ve akşam olmak üzere düzenli, sağlıklı beslenme planı oluşturuldu.

        Tokkreş'te ücretler tam gün için 8 bin lira olarak belirlendi. Aynı aileden ikinci çocuk için ise bu ücret yüzde 50 indirimle 4 bin lira olacak. Böylelikle ailelerin ekonomik yükünü azaltılmış olacağız. Ben çocukları çok seviyorum. Dolayısıyla bu projeyle bizzat kendim ilgilendim. 3-6 yaş grubu çocuklarımız için hazırladığımız TokKreşimize çocuklarınızı, evlatlarınızı güvenle emanet edebilirsiniz. Rabbim utandırmasın. Kreşlerimizin sayısını da artıracağız. Bu müjdemizi de verelim. Hayırlı uğurlu olsun."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ