Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Hanks, eşi Rita Wilson'ı ittiren hayranına bağırdı: O benim karım, uzak dur! - Magazin haberleri
        1

        Oscar ödüllü oyuncu Tom Hanks, başrolünde yer aldığı 'Elvis' adlı filmin tanıtımı için gittiği Avustralya'dan döndü. New York'a geçen Hanks, eşi Rita Wilson ile dün akşam bir restoranda yemek yedi.

        2

        FOTOĞRAFÇILAR VE HAYRANLARI ETRAFLARINI SARDI

        Mekandan çıkarken oyuncu çiftin etrafını, hem fotoğrafçılar hem de hayranları sardı. Sevenleri Hanks ve Wilson ile konuşmaya çalışırken Rita Wilson, eşinin önüne geçti ve otomobillerine doğru yürümeye başladı.

        Tam o sırada da genç bir hayranı, hızla Wilson'a doğru yaklaştı ve onu sırtından iterek dengesinin bozulmasına neden oldu.

        3

        "UZAK DUR!"

        Neye uğradığını şaşıran Rita Wilson, son anda dengesini bulup düşmekten kurtuldu. Wilson, daha sonra hayranına "Kes şunu!" diyerek bağırdı. Eşinden birkaç adım geriden yürüyen Tom Hanks ise olayı görünce koşarak hayrana ulaştı ve bağırmaya başladı. "O benim karım, uzak dur!" diyen Hanks, uzun süre öfkesine hakim olamadı.

        4

        "KARIMI DEVİRMEYE Mİ ÇALIŞIYORSUN?"

        Ünlü aktör, daha sonra eşini ittiren kişiye "Karımı devirmeye mi çalışıyorsun?" dedi. Yanındakiler tarafından sakinleştirilen Tom Hanks, eşiyle birlikte kendilerini bekleyen otomobile doğru hızlı adımlarla ilerledi.

        5

        HAYRANLARINI ENDİŞELENDİRDİ

        Tom Hanks, pandeminin ilk dönemlerinde kendisi gibi oyuncu olan eşi Rita Wilson ile birlikte 'Elvis' filminin çekimleri için gittiği Avustralya'da koronavirüse yakalanmıştı. Bir süre karantinada kaldıktan sonra ABD'ye dönen çift, sağlığına kavuşmuştu.

        Hanks, filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde 'Elvis'in tanıtımı için Avustralya'ya gitmişti. Yönetmenliğini Baz Luhrman'ın üstlendiği filmin galasında dikkat çeken bir ayrıntı, ünlü aktörün hayranlarını endişelendirmişti.

        6

        ELİ TİTREDİ

        Hanks'in kırmızı halıda sağ eli istemsiz bir şekilde titrediği fark edilmişti. Ünlü aktör, titreyen elini kontrol altına alabilmek için diğer eliyle destek olmaya çalışmıştı. Hanks'in bu görüntüsü de başta Parkinson olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarını gündeme getirmişti.

        7

        Usta aktörün kırmızı halıda sağ elini, sol eliyle tutması da dikkat çekmişti.

        HAYRANLARI YORUM YAĞMURUNA TUTTU

        Tom Hanks'in görüntüsü, sosyal medyada da konuşulan konular arasında yer almıştı. Bazı kişiler, bunca yıllık tecrübesine rağmen Hanks'in hala kalabalıklar önünde konuşurken heyecan duyuyor olabileceğini ve elinin de bu yüzden titrediğini ileri sürmüştü.

        8

        KORONAVİRÜSÜN DEVAM EDEN ETKİSİ Mİ?

        Bazı sosyal medya kullanıcıları da "Umarım Tom Hanks, Parkinson olmamıştır." diyerek, görüş bildirmişti. Bu arada "Hepimiz yaşlanıyoruz ve böylesine sorunlar olması normal." görüşünü savunanlar da olmuştu. Ayrıca bunun Tom Hanks'in geçirdiği koronavirüsün, uzun süre devam eden sonuçlarından biri olabileceği görüşünü belirtmişti.

        9

        Tom Hanks'in bir hayranı da Afazi hastalığı nedeniyle kariyerine nokta koyan Bruce Willis'e gönderme yaparak "Aman Tanrım! Önce Bruce Willis şimdi de Tom Hanks!" diyerek, endişesini dile getirmişti.

        10

        OSCAR ÖDÜLLÜ OYUNCU

        Tam adı Thomas Jeffrey Hanks olan 1956 doğumlu Amerikalı oyuncu, şimdiye kadar birçok unutulmaz filmde rol aldı. Ünlü isim, ayrıca kariyeri boyunca Oscar tarihine de geçti. Hanks, ilk olarak 1993 tarihli 'Philadelphia' adlı filmdeki performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazandı. Aktör, AIDS hastalığına yakalanan bir adamı canlandırdığı bu film için 16 kilo verip, saçlarını incelttirdi. Bir yıl sonra oynadığı 'Forrest Gump' ile de aynı ödüle layık görüldü. Bu şekilde ardı ardına iki yıl aynı ödülü kazanan oyuncu olarak Akademi Ödülleri tarihindeki yerini aldı.

        11

        İKİ KEZ EVLENDİ

        Öte yandan Tom Hanks, 1978'de Samantha Lewes ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 1987 yılında birlikteliklerini sonlandırmıştı. Hanks, 1988'den bu yana da Rita Wilson ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ