Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Hanks'ten Forrest Gump itirafı - Magazin haberleri
        1

        Forrest Gump ve Philadelphia filmleri ile Oscar alan ünlü oyuncu Tom Hanks, 'In Depth With Graham Bensinger' programına röportaj verdi.

        2

        Samimi açıklamalarda bulunan Hanks, Paramount'un, Forrest Gump filminde finansmanı reddetmesi üzerine birçok sahnenin çekim masraflarını yönetmen Robert Zemeckis ile birlikte karşıladığını ifade etti.

        3

        64 yaşındaki Tom Hanks, Gump karakterinin filmin ortasında Amerika'da koştuğu sahnenin Zemeckis için hayati önem taşıdığını ancak Paramount'un bu durumu masraflar nedeniyle kabul etmediğini dile getirdi.

        4

        Independent'ın haberine göre; Hanks, Zemeckis'in sahneyi finanse etmesi için onu ikna ettiği konuşmayı şu sözlerle anlattı:

        Robert Zemeckis, çekimin X dolara mal olacacağını, bu miktarı aramızda ikiye bölüp, Paramount'a geri vereceğimizi söyledi. Rakam o dönemde hiç de ucuz değildi. Ben de kabul ettim. Şirkete parayı onlara vereceğimizi ama bize de kardan biraz daha pay vermeleri gerektiğini söyledik. Stüdyo bu teklifimizi muhteşem buldu ve kabul etti.

        5

        Hanks, mart ayında tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüse yakalanmıştı.

        6

        Kısa bir süre sonra hastalığı atlatan Tom Hanks, yaptığı açıklamada, "Çok rahatsız edici semptomların olduğu bir 10 gün geçirdim. Mutlulukla söylüyorum ki; hayatımı tehdit eden bir durum olmadı" demişti.