Trabzon'da yanan alışveriş merkezindeki zarar görüntülendi
TRABZON'un Akçaabat ilçesinde hırdavat ve yapı malzemeleri satışı yapılan alışveriş merkezinde çıkan ve 15 saat sonra söndürülen yangının neden olduğu hasar görüntülendi.
TRABZON'un Akçaabat ilçesinde hırdavat ve yapı malzemeleri satışı yapılan alışveriş merkezinde çıkan ve 15 saat sonra söndürülen yangının neden olduğu hasar görüntülendi.
Söğütlü Mahallesi Menderes Caddesi'ndeki hırdavat ve yapı malzemeleri satılan alışveriş merkezinin depo kısmında, dün sabah saatlerinde yangın çıktı. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yoğun dumanın yükseldiği yangın, ekiplerin müdahalesiyle 15 saat sonra söndürüldü. 6 bin 500 metrekarelik 6 katlı alışveriş merkezinin büyük bir kısmı yanarken, oluşan hasar görüntülendi.
Yangının çıkış nedeni araştırılırken, Akçaabat Cumhuriyet Savcılığı'nca çok yönlü soruşturma sürüyor.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.