Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Borsası Transfer borsası! canlı transferler - tüm transferler! SON DAKİKA Transfer haberleri! SON DAKİKA transfer gelişmeleri! - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray ve Celtic, UEFA Gençlik Ligi'nde gösterdiği performansla dikkat çeken PSG'li Moussa Sissako ile ilgili nabız yoklamaya başladı. Teknik direktör Thomas Tuchel'in as takım için yeterli bulmadığı oyuncu için PSG, sadece sonraki satıştan yüzde karşılığı transferine izin verdi.

        2

        Juventus, Atalanta'dan Dejan Kulusevski'yi renklerine bağladı. Parma'da kiralık olarak oynayan Makedon asıllı İsveçli kanat oyuncusu resmi imzaları atarken önümüzdeki sezon Juventus forması giymeye başlayacak. Oyuncunun bonservis bedeli 35 milyon Euro!

        3

        Arsenal'in RB Leipzig'de forma giyen yıldız savunmacı Dayot Upamecano için resmi teklife hazırlandığı öğrenildi. İngiltere'de çıkan habere göre Upamecano için RB Leipzig'in kapısını 80 milyon Euro'luk teklifle çalarken Alman ekibinin bu teklife sıcak bakmadığı belirtildi.

        4

        Gedson Fernandes, Premier Lig'de transfer odağı haline geldi. 20 yaşındaki yıldız şu anda menajeriyle birlikte İngiltere'de ve dört Premier Lig ekibiyle görüşme halinde. Gedson, görüştüğü kulüpler içinde en çok Manchester United'dan gelen teklife sıcak baktı.

        5

        Tottenham, Christian Eriksen için Inter ile masaya oturdu. Takımdan ayrılmak istediği bilinen Danimarkalı yıldız için istenilen bonservis bedeli ise 20 milyon Euro.

        6

        Arsenal, Jerome Boateng için Bayern Münih'e 15 milyon Euro'luk transfer teklifi yaptı.

        7

        Real Madrid, Zidane'ın çok istediği Saido Mane için Liverpool ile masaya oturdu. İngiliz kulübü, 41.2 milyon Euro'ya aldığı Mane için 150 milyon Euro istedi.

        8

        Roma'nın 35 milyon Euro bonservis bedeliyle satış listesine koyduğu Cengiz Ünder için ilk talip İngiliz ekibi Manchester United oldu. Bu transfer gerçekleşirse Başakşehir de 7 milyon Euro kazanacak.

        9

        Galatasaray, Inter'in Uruguaylı stoperi Godin'i transfer gündemine aldı. Yönetim, sezon başında Atletico Madrid'den Inter'e bedelsiz transfer olan 33 yaşındaki yıldızı kiralamak istiyor.

        10

        Yeniden Kjaer! Atalanta'da fazla forma şansı bulamayan Danimarkalı stoper için Fenerbahçe yönetimi yeniden devreye girdi. İtalyan takımının istemediği tecrübeli futbolcu için kiralama teklifinde bulunulacak.

        11

        Vedat Muriç’e destek olacak bir oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin, Papiss Cisse’yi gündemine aldığı ifade edildi.

        12

        Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Abdurrahim Dursun ve Abdulkadir Parmak transferin gözde isimler olurken, ayrıca Sturridge ile Hosseini için de kulübe menajerler aracılığı ile tekliflerin ulaştığı kaydedildi.

        13

        Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in geri dönmesi için yeşil ışık yaktığı Arda Turan konusunda belirsizlik devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcının bu talebine karşılık, yönetimin Arda konusunda kararsız olduğu ifade edildi.

        14

        Milan’da fazla forma şansı bulamayan ve daha çok oynayabileceği bir kulübe gitmek isteyen Ricardo Rodriguez’i, Fenerbahçe’den sonra PSV Eindhoven da istiyor.

        15

        Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Juan Jesus konusunda önemli mesafe kat etti.

        16

        Amerika MLS ekiplerinden LA Galaxy'yle sözleşmesi sona eren ve Milan ile anlaşan Zlatan Ibrahimoviç, yeni takımında 21 numaralı formayı giyecek.

        17

        Galatasaray’da Nagatomo, Mariano ve Nzonzi ile kesin olarak yolların ayrılması bekleniyor.

        18

        Chelsea, Lyon'un forveti Moussa Dembele girişimde bulunuyor. Fransız ekibi, mavilerin 34 milyon sterlinlik teklifini reddetti.

        19

        Dinamo Zagreb'in 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Dani Olmo için teklif yapan Chelsea'ye Barcelona rakip oldu.

        20

        Beşiktaş'ta transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’nun Fiorentinalı Pedro'yu kiralamak için İtalya’ya gittiği iddia edildi. Kanatta ve forvette de oynayan Brezilyalı futbolcu, bu sezon İtalyan ekibinde fazla forma şansı bulamadı.

        21

        Forvet için Remy, Robinho ve Adebayor gibi dünyaca ünlü yıldızlarla temasa geçen Göztepe'nin tecrübeli stoper Manuel Da Costa ile de ilgilendiği ifade edildi.

        22

        Trabzonspor Kulübü, Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye'nin transferi için görüşmelere başladı.

        23

        Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Arsenal'de ilk hedef, Merih Demiral. Londra ekibinin, teknik direktör Arteta'nın istediği milli oyuncumuz için 50 milyon euro'luk teklif yapacağı iddia edildi.

        24

        İspanya La Liga'nın ikinci sırasında bulunan Real Madrid, Wolverhampton'ın orta saha oyuncusu Ruben Neves'i kadrosuna katmak istiyor.

        25

        Manchester United, ara transfer döneminde Pogba'yı renklerine bağlamak isteyen takımlar için fiyatı belirledi: 150 milyon Euro

        26

        Arsenal, Bayern Münih'in 31 yaşındaki stoperi Jerome Boateng için pazarlıklara başladı.

        27

        Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Emiliano Insua, MLS takımlarından LA Galaxy'ye transfer oldu. LA Galaxy, Insua için Stuttgart'a 1 milyon euro bonservis ödeyecek.

        28

        Bu sezonun başında Galatasaray'ın da gündemine gelen Sevillalı Ever Banega, 7 milyon Euro bonservisle Al-Ahli'ye transfer olmak üzere.

        29

        İngiltere Championship ekiplerinden Brentford, Sparta Rotterdam'da forma giyen ümit milli oyuncu Halil Dervişoğlu'nu 3 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Anlaşma 4.5 yıllık.

        30

        Fenerbahçe, Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette ile ilgileniyor.

        31

        Galatasaray, İtalya Serie A'da Sampdoria forması giyen stoper Jeison Murillo'nun kiralanması için 1 milyon Euro teklif etti. Aslan'ın golcüsü Falcao, bu transfer için devrede.

        32

        İtalya Serie A ekiplerinden Brescia, Fenerbahçe’den Miha Zajc’ı transfer etmek için görüşmelere başladı.

        33

        Beşiktaş altyapısında yetişen Erdem Seçgin, TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'a kiralandı.

        34

        Futboldaki son yıllarını Galatasaray'da tamamlamak isteyen Arda Turan'a Başkan Mustafa Cengiz'den veto geldi. Mustafa Cengiz, geçmişe değil geleceğe yatırım yapacaklarını dile getirdi.

        35

        KAP'a Sarrachi transferiyle ilgili gönderilen açıklamada ise "Profesyonel futbolcu Marcelo Josemir Saracchi Pintos'un kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Leipzig ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadesi kullanıldı.

        36

        Galatasaray Sportif AŞ'den Onyekuru'nun transferi için KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Henry Onyekuru'nun kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü AS Monaco ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

        37

        Konyaspor, aradığı golcüyü Yunanistan'da buldu. Yeşil beyazlılar, Pas Lamia takımında forma giyen Brezilyalı forvet oyuncusu Rogerio Thuram ile görüşmelere başladı. Transferin yarın sonlanması bekleniyor.

        38

        Beşiktaş, Fiorentina oyuncusu Pedro için teklif yapmaya hazırlanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ