Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Tudor'a kazan kaldırdılar! Daha maça çıkmadan.... - Futbol Haberleri
        1

        Fransa'da bu sezon iddialı bir kadro kuran ve takımın başına Igor Tudor'u getiren Marsilya'da sular durulmuyor.

        2

        Fransız basını, futbolcuların Igor Tudor'un takımla iletişiminden memnun olmadığı için kaptan Dimitri Payet'in Başkan Pablo Longoria'dan toplantı talep ettiğini yazdı.

        3

        Marsilyalı oyuncuların Tudor'la da görüştüğü ve sıkıntılarını dile getirdiği belirtildi.

        4

        Hırvat teknik adamın takımın başarılı orta saha oyuncusu Gerson'la idmanda sert bir tartışma yaşadığı, forvet Dieng'le de karşılıklı atıştığı ve aralarının açık olduğu daha önce basına yansımıştı.

        5

        Marsilyalı taraftarlar ise "Tudor Out" etiketi ile sosyal medya üzerinden Tudor'un sezon başlamadan görevden alınmasına ilişkin gündem oluşturmaya devam ediyor.

        6

        Öte yandan oynanan 4 hazırlık maçında 3 mağlubiyet 1 beraberlik alınmasının da taraftarın Tudor'a şüpheyle yaklaşmasına neden olduğu belirtiliyor.

        7

        "CENGİZ ÜNDER'İ İSTEMİYOR"

        Fransız basını tüm bu iddiaların yanında Tudor'un takımda istenmeyen adam ilan ettiği Cengiz Ünder'in gönderilecekler listesinde olduğunu yakın zamanda duyurdu.

        8

        Geçen sezon 46 maçta 13 gol 6 asist üreterek takımın en başarılı isimlerinden biri olan Cengiz Ünder'in sistemine uymadığı gerekçesiyle Tudor tarafından düşünülmediği haberi gündeme düşmüştü.

        9

        Türkiye'de Karabükspor ve Galatasaray'da görev yapan Igor Tudor, geçen sezonu Hellas Verona'da bitirdikten sonra Marsilya'yla Temmuz'un başında anlaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ