Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye Moldova maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte A Milli Takım'ın muhtemel 11'i - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Futbol Takımı, 11 Haziran'da başlayacak Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) öncesi son hazırlık maçında bu akşam Almanya'da Moldova ile karşı karşıya gelecek.

        2

        TÜRKİYE - MOLDOVA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

        Paderborn kentindeki Benteler Arena'da oynanacak ve TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada Almanya Futbol Federasyonundan hakem Sascha Stegemann düdük çalacak. Mücadele TRT Spor'dan naklen yayımlanacak. Ay-yıldızlı ekibin kadrosunda bu mücadele öncesinde sakat oyuncu bulunmuyor.

        3

        2021'DEKİ ALTINCI MAÇ

        Milliler, Moldova mücadelesiyle 2021 yılındaki altıncı maçına çıkacak. Bu yıl oynadığı 5 maçta 3 galibiyet alan milliler, 2 de beraberlik yaşadı. Bu maçlarda 12 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde 6 gol gördü. Milli takım, bu yılın ilk maçında 24 Mart'ta Hollanda ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlı ekip, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında İstanbul'da rakibini 4-2 yendi.

        4

        Grubun ikinci karşılaşmasını İspanya'da Norveç ile oynayan Türkiye, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Milliler, gruptaki üçüncü maçında ise sahasında Letonya ile 3-3 berabere kaldı. Ay-yıldızlı ekip, Azerbaycan ile Alanya'da oynadığı özel maçı 2-1 kazanırken Antalya'daki maçta Gine ile golsüz berabere kadı.

        5

        MOLDOVA'YA HİÇ KAYBETMEDİK!

        Türkiye, tarihinde Moldova ile 12’nci maçına çıkacak. İki ülke A milli takımları daha önce 8'i resmi, 3'ü özel olmak üzere 11 maçta karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde milli takım 9 kez kazanırken, 2 kez berabere kaldı ve rakibine hiç yenilmedi.

        6

        İki ülke arasındaki rekabette A Milli Takım, gol sayılarında rakibine büyük üstünlük kurdu. Geride kalan 11 maçta rakibine 29 gol atan Türkiye, kalesinde ise yalnızca 3 gole izin verdi.

        7

        ŞENOL GÜNEŞ: OYUNCULARIN SON DURUMUNU GÖRECEĞİZ

        A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş maç öncesindeki basın toplantısında "Daha önce takımın verdiği olumlu işaretler var. Azerbaycan maçında, Gine maçında kimin hata yaptığını değil, yapılan hatanın ne olduğunu konuşuyoruz. İtalya maçına çıkınca en üst seviyedeki en iyi takımla oynayacağız. Gine maçını kazanamadık, kazanmak için daha iyi oynamamız gerekiyordu, yarın kazanmak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyorum, Moldova yeniden bir kadro kuruyor. Bordin, İtalyan bir hoca geldi, oyun sisteminde değişiklik yaptılar, rakibin gücüne bakmadan kendi oyunumuzu oynayacağız. Yarın oyuncuların son durumunu göreceğiz, 8 gün daha buradayız, ondan sonra karar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

        8

        UMUDA YOLCULUK

        A Milli Futbol Takımı dün 11 Haziran-11 Temmuz'da düzenlenecek 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) öncesi son hazırlık karşılaşması için Almanya'ya uğurlandı.

        9

        TARİHİ FORMA!

        Antalya Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan ay-yıldızlı kafile, Türk Hava Yolları'nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel hazırladığı "Tarihi Forma" üzerinden bilgilerini ileten herkesin ismi ile üzerinde milli futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş'in isimlerinin de yer aldığı uçağın önünde fotoğraf çektirdi.

        10

        ALKIŞLARLA UĞURLANDILAR

        Türkiye Futbol Federasyonunun A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan'ın da eşlik ettiği kafile kendilerini uğurlayanlara el salladıktan sonra alkışlar eşliğinde uçağa bindi.

        11

        Milli takımın şampiyona seyahatlerinde kullanacağı uçağın üst kısmında kırmızı, her iki yanında da beyaz A Milli Takım forması yer alıyor.

        12

        MUHTEMEL 11

        UĞURCAN

        22

        BURAK YILMAZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ