Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Uçak seferleri iptal mi edildi? 22 Ocak Cumartesi bugün hangi uçak seferleri iptal? Hafta sonu THY, Pegasus iptal edilen uçuşların listesi
        1

        Dün akşamdan beri en çok araştırılan sorulardan biri olan uçuşlar iptal mi sorusunun cevabı belli oldu. Bilindiği gibi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan İstanbul hava durumu raporuna göre İstanbul'da önümüzdeki 4-5 gün boyunca yoğun kar yağışı bekleniyor.

        Dün akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışının ardından dün akşam ve bugün için uçak bileti olan ve uçak seyahati yapacak olan vatandaşlar uçak seferlleri iptal mi oldu, hangi uçak seferleri iptal sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. İstanbul Hava Limanı ve Sabiha Gökçen Hava Limanı iptal edilen uçuşlar listesi

        2

        THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'da etkisini artırması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçuşlarımız tedbir amaçlı iptal edilmektedir. Değerli misafirlerimizin seyahatleri öncesinde uçuşlarının durumunu kontrol etmelerini öneriyoruz." ifadelerini kullandı.

        3

        İstanbul Havalimanı varışlı ve kalkışlı uçuşlar için ise şu ana kadar herhangi bir iptalin söz konusu olmadığı öğrenildi.