Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimlerden 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü paylaşımları
        1

        TUĞBA COŞKUN

        İlk işçi statüsünde tecrübem arkeolojik kazıda üniversite 1. sınıfta olmuştu. Hayal edilenin akside bir Indiana Jones olmadığımı, hayatın toprağı ilmek ilmek kazmak gibi emek harcamak olduğunu, benimle terleyen işçi arkadaşlardan tecrübesizliğimi anlamak bana ilk dersi olmuştu yaşamın. Emek her şeydir.

        2

        GÖKHAN TEPE

        Başta sağlık emekçilerimiz olmak üzere içinden geçtiğimiz bu zor günlerde sağlığı pahasına çalışan ve emek veren herkese tekrar saygı, sevgi ve teşekkürler... 1 Mayıs Bayramı kutlu olsun...

        3

        HAMDİ ALKAN

        1944... Rahmetli babama ait bir belge (3 sayfa). Yaşamının 65 yılı çalışma ile geçmiş bir hayat… 1 Mayıs vesilesi işleri başında olan, olmayan ve olamayan tüm emekçilerin bu özel gününü kutluyorum. Aramızdan ayrılan tüm emekçileri de rahmet ile anıyorum.

        4

        BURCU ESMERSOY

        Dayanışmanın birliğin ve emeğin kıymetini daha da iyi anladığımız şu günlerde başta bu mücadelede gecesini gündüzüne katarak çalışan emekçilerimiz olmak üzere herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

        5

        SİBEL CAN

        1 Mayıs'ta doğacak olan parlak ilkbahar güneşi, evine ekmek götürmek için alın terleriyle çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizin üzerine doğsun. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi bayramı kutlu olsun.

        6

        AHU YAĞTU

        Tüm emekçilerin bayramını kutluyorum.

        10

        EBRU CÜNDÜBEYOĞLU

        Hayatın, başarının, mutluluğun tohumudur emek. Yeter ki toprağını bulsun.

        11

        ECE ERKEN

        1 Mayıs İşçi bayramı...

        12

        IRMAK ÜNAL

        Tarlada, fabrikada, okulda, inşaatta, hastanede, madende ve daha birçok alanda çalışan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ