Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Hollywood'un usta oyuncularından Michael Madsen, 67 yaşında hayatını kaybetti. Madsen, özellikle; 'Reservoir Dogs', 'Kill Bill', 'Donnie Brasco', 'The Hateful Eight' ve 'Once Upon a Time in Hollywood' gibi filmlerdeki başarılı performanslarıyla tanınıyordu.

Menajerleri; Michael Madsen'ın hayatını, Malibu'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettiğini açıkladı.

Sabahın erken saatlerinde gelen 911 çağrısı üzerine Michael Madsen'ın evine, sağlık ve polis ekibi gönderildi. Yapılan kontrolde Madsen’in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Michael Madsen'in menajerleri; Susan Ferris ve Ron Smith ile basın sözcüsü Liz Rodriguez ortak bir açıklama yayımlayarak; "Son iki yılda Michael Madsen, 'Resurrection Road', 'Concessions' ve 'Cookbook for Southern Housewives' gibi gelecek bağımsız filmlerle inanılmaz işler yapıyordu ve hayatının bu yeni bölümünü gerçekten dört gözle bekliyordu. Michael, ayrıca şu anda düzenlenmekte olan 'Tears For My Father: Outlaw Thoughts and Poems' adlı yeni bir kitap çıkarmaya hazırlanıyordu. Michael Madsen, Hollywood'un en ikonik aktörlerinden biriydi ve birçok kişi tarafından özlenecek" ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ