Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Uyuşturucu Madde Ticareti" suçunun önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Read more!

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre bu kapsamda 30 Ocak günü saat 19.00 sıralarında Rasimpaşa Mahallesi Alikalfa Sokak ile Hayrullah Efendi Sokak kesişiminde Selin Dilmaç ile Azerbaycan uyruklu Ruslan Aliyev isimli şüphelileri durduran ekipler üst aramasında uyuşturucu madde ele geçirdi.

TUTUKLANDI

Bunun üzerine Dilmaç’ın Kadıköy’de bulunan ikametinde yapılan aramalarda, 192 adet satışa hazır vaziyette toplamda 759.32 gram uyuşturucu madde bulundu. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken, adliyeye sevk edilen şüpheli Selin Dilmaç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Selin Dilmaç’ın ifadesinin detayları da ortaya çıktı. Dilmaç ifadesinde uyuşturucu madde kullandığını belirterek olay gününden 3 gün önce U.K. adlı kişiyle tanıştığını ve kendisinden uyuşturucu madde satın aldığını söyledi. Daha sonra U.K.’nın kendisine mesaj atarak görüşmek istediğini belirten Dilmaç, 29 Ocak günü tekrar buluştuğunda, kendisine bir miktar uyuşturucu madde bırakacağını ve kendisinde kalmasını istediğini söyledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ