Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Behçet DALMAZ-Orhan AŞAN/VAN,(DHA)VAN'da polis ekipleri, Covid-19 nedeniyle uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde yiyecek bulmakta sıkıntı çeken sokak hayvanlarını unutmadı. Toplum Destekli Polislik Şubesi ile Hayvan Durum İzleme ekipleri, kentte belirlenen noktalara sokak hayvanları için mama bıraktı.

        İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs salgının önlenmesi için uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları unutulmadı. Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken, vatandaşlar tarafından beslenen sokak hayvanları da yalnız kaldı. Aç kalan hayvanların yardımına,  Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri yetişti. Ekipler, polis aracına koydukları mamaları kentin belirli noktalarına götürüp, sokak hayvanlarına bıraktı. Polisler mamaları kendi elleriyle sokak hayvanlarına verdi.

        DHA-Genel Türkiye-Van Behçet DALMAZ-Orhan Aşan

        2021-05-04 12:55:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler