Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, “10 Ocak Gazeteciler Günü” dolayısıyla kentteki ulusal ve yerel basın mensubuyla bir araya geldi.

        Kız Kalesi Seyir Tepe Kafede kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Say, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Say, belediye olarak yapılan önemli çalışmalarını basın aracıyla kamuoyuna duyurduklarını belirtti. Basın çalışanların bölgede zorlu bir görevi yerine getirdiğini anımsatan Başkan Say, “Davetimizi kırmayarak programımıza katılan herkese teşekkür ederiz. 2022 yılının herkes için sağlıklı, bereketli ve huzurlu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

        Yapılan konuşmanın ardından akşam yemeğiyle devam eden programda, gazeteciler meslekteki anılarını paylaştı. Program, hatıra fotoğrafının çekimiyle son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler