Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Yağmura rağmen sahnede 3 saat kaldı

        Sibel Can, ‘Güz Konserleri’ kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde bir konser verdi. Yağmura rağmen kendisini dinlemeye gelen Can, hayranlarına “Bu yıl Harbiye Açıkhava’da ikinci konserimiz. Yağmur heyecanı yaşamıştık. Her şeyden önce bu büyük bir sevgi ve bağlılık. Allah’a ne kadar şükretsem az. Birçok insan beni yağmura rağmen izliyor. Ben ne yapsam gerçekten az” diyerek teşekkür etti.

        Sahneye ‘Senden Başka Kimsem Yok’ şarkısı ile çıkan Sibel Can, “Ben size nasıl teşekkür etsem az, gerçekten sizden başka kimsem yok. Bu gece bana bunu iyice hissettirdiniz. Yıllardır bana o kadar güzellikler yaşatıyorsunuz ki, bir çoğunuzla beraber büyüdük. İyi günümde kötü günümde yalnız bırakmadınız, bana güç verdiniz. Hava durumunu takip ediyorum birkaç gündür, ne yapacağımı şaşırdım. Bildiğim bütün duaları okudum çünkü sadece sizlerle olmak istiyordum. Beni yalnız bırakmadığınız için tekrar tekrar ve ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek kendisini yağmur altında dinleyen hayranlarına bir kez daha teşekkür etti.

        REKLAM

        Sibel Can, konserinde 25 Eylül 2012’de hayatını kaybeden Neşet Ertaş’ı da anmayı unutmadı. Sanatçı, “Bugün ölümünün 6'ıncı yılı, ruhu şad olsun Neşet Hocamızın” sözlerinden sonra sahneye konuk ettiği Tan Taşçı ile ‘Yalan Dünya’yı söyledi. Neşet Ertaş türkülerine özel bir bölüm ayıran Can, ‘Neredesin Sen’ i seslendirdikten sonra “Allah’ın şanslı kuluyum, bu türküyü üstatla birlikte söylemiştik, herkese nasip olmaz. Babamın da müzisyen arkadaşıydı, can arkadaşıydı" dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ