Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa YASAK AŞKI YATAKTA BASTI! Son dakika: Yasak aşk yaşayan gelinini yakaladığı adamla öldürdü - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe köyünde kan donduran bir olay meydana geldi. Nurettin G. (68), İstanbul'a çalışmaya giden oğlu Uğur'un eşi Filiz (36) ile Kamil Ç.'yi (51) yatakta uygunsuz yakaladı. Tabancasını alan Nurettin G., Filiz G. ve Kamil Ç.'ye ateş etti, ardından da jandarmayı arayıp haber verdi.

        OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

        DHA'da yer alan habere göre ihbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Filiz G. ve Kamil Ç.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

        KAYINPEDER GÖZALTINA ALINDI

        Nurettin G. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemenin ardından Filiz G. ve Kamil Ç.'nin cenazeleri Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Nurettin G.’nin jandarmadaki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

        ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Nurettin G., karakoldaki sorgusunun ardından Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Hastaneye getirilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Çekme, adaleti mi sağlayacaksın" diyen Nurettin G., daha sonra jandarma eşliğinde adliyeye götürüldü.

        Nurettin G., tarafından geliniyle birlikte öldürülen Kamil Ç.

        "ADALETİ Mİ SAVUNACAKSINIZ BANA"

        Burada da gazetecilere tepki gösteren Nurettin G., "Ne yapabileceksiniz. Çekme. Adaleti mi savunacaksınız bana" diye bağırdı. Nurettin G.'nin adliyedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ