Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Aşkın 10 hali

        ESRA ÇORUH/HT CUMARTESİ

        1.ELEGAN VE IŞIK

        Dışarıda bir yemek planladıysanız, önerimiz şık bir elbise giymeniz. Yeni sezonun ince askılı elbiseleri, belki bu hava için fazla ince olabilir ama ‘cut out’ kesimli iddialı bir elbiseyi klasik pump’larla giyebilirsiniz.

        Fazla iddialı görünmek istemiyorsanız o zaman kabarık elbiselerle bu gecenin özel olduğunu ona hissettirebilirsiniz.

        2. TEPEDEN TIRNAĞA BEMBEYAZ

        Evet artık beyaz giymek için yazı beklemenize gerek yok! Beyaz çok moda. Hem de tepeden tırnağa... İsterseniz beyaz bir elbise, isterseniz ceket-pantolon takım hiç fark etmez.

        Bu özel gece için beyaz giyerek onu büyüleyebilirsiniz. Unutmadan söyleyelim; tepeden tırnağa beyaz giydiğinizde ayakkabı renginizde özgür olabilirsiniz. İster gümüşle parıldayın ister siyah ya da beyaz giyin.

        3. BİRA PARILTI

        Sevgililer Günü’nde parıldamak isteyenler için parıltılar yeni sezonda da çok moda! Bu özel gecede parıldamak için çok güzel bir fırsat.

        Ancak “Parıltı” derken “Baştan aşağıya payetlere bürünün” demiyoruz! Metalik kumaşlar, parlak brokarlar, gümüş nakışlarla parıltılı detaylar, bu gece için muhteşem bir seçim olacaktır. Metalik bir parçayı düz ipek bir bluzla tamamlayarak hem modern hem de çok şık görünebilirsiniz.

        4. SIRA DIŞI

        İşte size sıra dışı olmanız için bir fırsat. Bu gece çılgınca bir şey yapabilir, her zaman giymeye cesaret edemediğiniz bir parçayı giyebilirsiniz. Örneğin desenleri karıştırın! İki farklı deseni karıştırmak çok moda.

        Siz de farklı iki deseni bir arada giyebilirsiniz, ya da hiç giymeye cesaret edemediğiniz bir rengi de bu gece giyebilir ve cesaretiniz olduğunu sevdiğiniz insana gösterebilirsiniz.

        5. KIRMIZINI TÜM TONLARI AŞKIN RENGİ KIRMIZI DEMİŞLER'

        O zaman bu gece için kırmızının bütün tonları sizi bekliyor. Şarap tonları ya da capcanlı kan kırmızısı... Bugün aşkınızı kıyafetinizle de ilan edin. Hatta yeni sezonun en favori rengi olan pembeyle sezona ilk adımı siz atın.

        6. UZUN ELBİSE VE KAZAK

        Yeni sezonda uzun uçuşan elbiseler çok moda. Özellikle ince askılı elbiseler... Ama geceyi evde geçirmeyecekseniz ince askılı uzun elbise uygun olmayabilir. O halde elbisenizi bir kazakla tamamlayabilir, sezona uygun hale getirebilirsiniz. Hatta ayağınıza düz sneaker giyerek çok da cool görüneceğinizi hatırlatalım.

        7. SPOR AMA SEKSİ

        Bu gece mutlaka elbiseler ya da takımlar giymenize gerek yok. Eğer siz sürekli jean ya da spor giyinen birisiyseniz sakın tarzınızdan ödün vermeyin. Jean ve saten bir atletle hatta beyaz bir tişört ve altına giyeceğiniz stiletto’lar ile çok seksi görüneceksiniz.

        Ama “Topuklu bana göre değil” diyorsanız o zaman mini bir elbiseyi, düz botlarla tamamlayabilirsiniz. Yine seksi görüneceğinize hiç şüphe yok!

        8. DOZUNDA ROMANTİZM

        Bu gece romantik görünmeyi kim istemez! Romantik bir akşam için de tabii ki dantel vazgeçilmez. Dantel bir elbise, etek, gömlek ya da dantelli seksi bir iç çamaşırı... Hiç fark etmez. Yapmanız gereken, dantelin büyülü havasını Sevgililer Günü’nde üzerinizde taşımanız.

        Yeni sezonda moda olan fırfır detaylarında başka bir romantik öğe olduğunu hatırlatalım. Romantizm rüzgârına fırfırlarla ayak uydurmanız mümkün!

        9. TRANSPARANDETAYLAR

        Transparan, sezonun en seksi detaylarından. Bu gece kendinizi ve sevdiğinizi şımartmak istiyorsanız transparan kumaşlara şans tanıyın. Transparan bir bluz ya da transparan geçişli şık bir elbise tercih edebilirsiniz.

        Abartıya kaçmamak için de bu seksi detayı spor parçalarla tamamlamanızda fayda var!

        10. HATASIZ SİYAH

        Size klasik gelebilir ama özel geceler için siyah, her zaman için vazgeçilmez. Siz de bu gece işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız, siyah bir elbise ya da siyah bir takım tercihiniz olmalı.

        Farklı kesimler, zarif detaylarla romantik ve kusursuz bir geceye adım atabilirsiniz. Aynı zamanda takımların bu sezon çok moda olduğunu da hatırlatalım. Siyah pantolon-ceketi yelekle kombinleyerek hem modern hem de seksi görünebilirsiniz. Böyle erkeksi bir kıyafeti seksi stilettolarla kombinlemeyi unutmayın!

        DETAYLARA DİKKAT!

        Mücevherler konuşsun Bu gece, iddialı mücevher ve aksesuvarlar takmaktan korkmayın. Büyük taşlı mücevherlerle gecenize ışıltı katabilirsiniz. Hatta aşk sözleri olan aksesuvarlarda bu gece için uygun olabilir.

        ROMANTİKMAKYAJ

        Romantikgörünmek isteyen kadınlar pastel tonları tercih etmeli, dudak ve yanaklarına uçuk pembe ürünler kullanabilir. Sade bir makyajı tamamlayan kırmızı bir ruj Sevgililer Günü’nde daha çekici görünmeniz için yeterli olacaktır.

        İÇ ÇAMAŞIRINIZ SİZİ YANSITSIN

        Özel günlerde içinize giydiğiniz iç çamaşırınız da sizin seksi görünmenizi sağlar. Eğer içinize giydiğiniz iç çamaşırının şık ve hoş durduğunu düşünüyorsanız, bu sizin dışınıza hatta giydiğiniz elbiseye bile yansır. Böylece kendinizi daha iyi hissedersiniz.

        ERKEKE ARKADAŞA HEDİYE ÖRNEKLERİ

        Hâlâ hayatınızdaki erkeğe hediye almadıysanız, işte önerilerimiz: n Erkek arkadaşınız en çok neler yapmaktan hoşlanıyor, bir kenara not edin ve yazdıklarınıza göre hediye alternatiflerinizi sıralamaya başlayın.

        Onlara kullanabilecekleri teknolojik aletler almak en mantıklısı. Cep telefonu, ipad, müzik seti, playstation... n Şıklığından ödün vermeyen bir erkek arkadaşınız varsa ve saat takmayı seviyorsa ona şık bir saat alabilirsiniz.

        Kırmızı bir kutuya paket yaptırıp içine de kartınızı koyabilirsiniz. n Cüzdan her erkeğin mutlaka sahip olduğu parçalardan ve çok şık bir hediye.

        Alacağınız cüzdanın içine ikinizin baş harflerini yazdırın ve günün tarihini atın, bu şekilde hediyeniz daha da anlamlı olacak.

        Midesine düşkünse ona güzel bir yemek hazırlayabilirsiniz, mum ışığında Sevgililer Günü’nü kutlayabilirsiniz.

        Gecenin sonundaki romantik bir öpücükten daha değerlisi de olmayacaktır. Unutmayın, erkeklerin kalbinden geçen yol midelerinden geçer.

        KIZ ARKAŞA HEDİYE ÖNERİLERİ

        Aşk, romantizm, kırmızı... Kadınlar için bu sözcükler Sevgililer Günü’nü çağrıştırır. Erkekler içinse stres dolu günlerin habercisidir...

        İşinizi kolaylaştıralım, işte öneriler: n Kız arkadaşınızın gözüne girmek istiyorsanız ona mücevher hediye edebilirsiniz. Mücevher demişken çok pahalı, abartılı, büyük taşlı, pırlantalı mücevherlerden bahsetmiyoruz.

        Makul fiyatlardaki zarif mücevherler kız arkadaşınızı mutlu etmeye yeter. n Büyük bir buket çiçekle karşısına çıkarsanız onu duygulandırırsınız.

        Parfümler hem bütçenizi sarsmaz hem de kız arkadaşınızı mutlu etmeye yeter. Ancak parfümünü bilmiyorsanız, arkadaşlarından yardım isteyebilirsiniz. Romantik ve özel bir hediye düşünüyorsanız, şık bir restoranda yemek rezervasyonu yaptırabilirsiniz ya da evde sıcak şarap eşliğinde kız arkadaşınızın en sevdiği filmi seyredebilirsiniz.

        Bu tip özel sürprizler sevgilinizi çok mutlu eder. n Her kadın ayakkabı ve çantayı sever. Siz de onu yeni bir çanta ya da ayakkabıyla mutlu edebilirsiniz. Tek önerimiz hediyenizin içine mutlaka değiştirme kartı koydurun.

        Daha sık kullanacağı başka bir modelle değiştirebileceğini bilmek onu rahatlatır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ