Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi ‘Çanta konusunda cüretkâr olun’

        Esra ÇORUH

        Mehtap Elaidi ile yollarınız nasıl kesişti?

        2010’da Belçika’dan temelli dönüş yaptığımda Mehtap Elaidi ile tanışıp yanında işe başladım. Arada iş değiştirsem de hiçbir zaman iletişimimizi koparmadık. 2 buçuk sene önce yollarımız iş için tekrar kesişti ve Elaidi Ailesi’ne yine dahil oldum. Sonrasında da Third ortaklığımız başladı.

        Neden Third?

        Ailenin üçüncü çocuğu olmamdan dolayı. Ben her zaman desen tasarımını, farklı dokuları ve bunları karıştırarak bir şeyler çıkarmayı çok sevmişimdir. Beni kuplardan çok, renkler ve dokular heyecanlandırır. O dönemde babamın rahatsızlığı nedeniyle ailecek zor günler geçiriyorduk ve desen yapmak, renklerle oynamak enerjisi çok yüksek bir terapi gibiydi. Bu şekilde ilk adımları o dönem atmış oldum. Third’ün temellerini de 2013’te desen üstüne bir aksesuvar markasıyla atmış bulundum.

        Zaten o dönem içinde bulunduğum süreçte Mehtap Elaidi ile hep konuşur, akıl danışır ve yol haritamı çizerdim. Sonra kendisinin de dahil olmasıyla, hikâyemiz 2015’te güzel bir ortaklığa dönüştü. Mehtap Elaidi’nin ortaklığıyla marka yurtdışına açılmak üzere ilk adımlarını attı.

        Mehtap Elaidi ile çalışmak nasıl bir his?

        Size neler kattı? Güzel ve sıcak bir his. Çok şey kattı ve katmaya devam ediyor. Hayallerimi oldurabilmem için bir platformum olması ve bu yolda desteklenmemin değeri bende büyük.

        Neden çanta tasarımı?

        Deseni çantaya çok yakıştırdığım, kimsenin vücut hatlarını düşünmek zorunda olmadan tasarlama imkânı bulduğum için çantayı seçtim. Ayrıca tüm kadınlara hitap edebilecek ürünlerden biri olduğunu düşünüyorum. Desenli çanta namına çok alternatif olmadığını deneyimlediğim için çantayla başladım. Ayrıca kadınlar aksesuvarlarda daha deneysel formlara yer vermeye açık olabiliyorlar. Ama şu an geldiğimiz noktada farklı aksesuvarlara da koleksiyonda yer vermeye başladık. Her kadının çanta tutkusu vardır.

        Sizce bir kadının gardırobunda hangi çantalar olmalı?

        Herkes o kadar gardırobunda olmazsa olmazlara odaklanıyor ki, bence kadınlar çantalarında özgür olup kendilerini yansıtan modelleri seçsin. Renkli, püsküllü, aksesuvarlı, çılgın ürünlere elleri gitsin ve cüretkâr olsunlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ