Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (21 Mayıs 2017)

        Sabah saatlerinde duygusal yetersizliklerimiz yüksek olabilir. Güne adapte olmakta zorlanabiliriz. Öğlen saatlerinde 13.10’dan sonra ay burç değiştirecek ve daha hareketleneceğiz. Bize keyif veren işlerin üzerine düşebiliriz. Duygularımız ve mantığımız ortak çalışabilir. Sabah saatlerinde hissettiğimiz huzursuzlukları akşama doğru geride bırakmaya başlıyoruz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakınlarınız ve kendi hayatınızda eğlenceli yönleriniz ortaya çıkacak. Sabah duygusal değişimleriniz yüksek olacak, farklı davranacaksınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sizi zorlayacak duygusal etkileşimlerden uzak durun. Parasal konularda gerçekçi olabilirseniz kaynaklarınızı korumak için güzel bir gün olabilir.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öğleden sonra arkadaşlık ilişkileriniz devrede olacak. Daha önceden vermiş olduğunuz bir davet veya organizasyon sözünüzü gerçekleştireceksiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sorumluluklarınız sizi ailevi konularda zorlayabilir. Ailenize karşı sorumluluklarınızda gerçekçi etkiler altında olmalı, onları rahatlatmalısınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış kaynaklara bağlı işleriniz için yapmanız gereken hazırlıklar öğleden sonra vaktinizden çalabilir. Gün içinde demoralize olmaya müsait olacaksınız.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öğleden sonra para konuşmaları artabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planları iyi kurgulayın. İş konularında ayaklarınız yere sağlam basmalı.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın ihtiyaçlarınızı karşılamakta yetersiz olduğunu düşüneceksiniz. Gelecek olan birkaç günde yabancılarla işleriniz devrede olabilir.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik olaylar işlerinizi veya sağlığınızı etkileyebilir. Baş ağrılarınız varsa bu her şeyi mükemmel yapma isteğinizden kaynaklanıyor, biraz rahatlayın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızı gerçekçi bir platforma oturtabilmeli ve kafanızdaki sorun ve şüphelerden bir an önce uzaklaşmalısınız. Eğlenceli yönlerinizi serbest bırakın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öğleden sonra aile hayatınız daha fazla ilginizi çekecek. Vaktinizi evinize harcamak isterken ortaya çıkacak bir iş ilginizi farklı noktalara çekebilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öğleden sonra akrabalarınıza karşı anlayışlı davranın. İletişiminizde güçlü yanlarınızı ortaya çıkarmanıza rağmen, tedirginlikleriniz sizi zorlayabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Maddi konularda duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Aileniz için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edecek. Yakınlarınızla özel konuşmalar oluşabilir.

        Hande Kazanova / Gazete Habertürk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ