Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 'Beni kurtar' dedi, sır oldu!

        Şevket Öcal, eşinin ‘dayısı’ diye kendini tanıtan bir kişi tarafından hastaneden çıkarıldığını belirterek, “Tedavi olması için yatırdığım hastanede eşimin başına ne geldi bilmiyorum. Hayatından endişe ediyorum” dedi.

        İddiaya göre, Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde bakkal dükkanı işleten Şevket Öcal, psikolojik rahatsızlıkları olan eşi Sibel Öcal’ı 23 Ocak’ta Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne tedaviye getirdi. Sibel Öcal, aynı gün hastaneye yatırıldı. İskenderun’a dönen Şevket Öcal, zaman zaman eşini ziyaret edip, sağlık durumunu takip etti. Bir ay sonra Sibel Öcal, eşini telefonla arayarak, tedavisinin tamamlandığını kendisini gelip almasını istedi. 27 Şubat’ta, eşini tekrar arayan Sibel Öcal, hastaneden çıktığını, otobüse bineceğini garajlardan kendisini karşılamasını istedi. Bu telefon görüşmesinden kısa süre sonra tekrar eşini arayan Sibel Öcal, “Beni kurtar” dedikten sonra telefonu kapattı ve kendisine bir daha ulaşılamadı.

        Tüm aramalara rağmen eşine ulaşamayan Öcal, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Eşinin kaçırılmış olabileceğini savunan Öcal, “Beni kurtar dedikten sonra bir daha kendisine ulaşamadım. Hastaneye gittiğimde, kayıtlarda dayısı olarak gösterilen Hacı Ali Yolcu adlı bir kişi tarafından taburcu işlemi yapılıp eşim hastaneden çıkartılmış, ancak böyle bir isimde ne dayısı var, ne de bir tanıdığımız. Eşimin kaçırılmış olmasından şüpheleniyorum” dedi. Eşinin tedavi gördüğü sırada ‘Çilem Yasemin’ adlı bir kadından bahsettiğini, bu kadının da evine gittiğinde eşinin sağlık karnesini bulduğunu ileri süren Öcal, “Çilem Yasemin, bana eşimin bir gece evinde kaldığını, ardından çıkıp gittiğini söyledi. Ancak, beni görünce büyük panik yaşadı. Mutlaka bir şey bildiğine inanıyorum. Eşimin ortadan kaybolmasında bu kadının mutlaka bir bilgisi olduğunu düşünüyorum. Eşimi tedavi için götürdüğüm hastanede kaybettik. Hayatından endişe ediyorum” diye konuştu.

        Şevket Öcal’ın annesi 55 yaşındaki Elif Öcal da, 1.5 yaşındaki torunu Begüm’e baktığını, ancak torununun annesiz büyümesini istemediğini söyledi. Gelininin hayatından endişe ettiğini belirten Öcal, “Gelinimle oğlum kaçarak evlendiler. Tek dileğim, bir an önce evine dönmesi. Torunum annesiz büyümesin” dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ