Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Terk edilmeye tecavüz cezası

        E.A., bir süre sonra nişanlısına cep telefonundan "Sana olan aşkım bitti" mesajı geçti. Kısa süre sonra da aynı otelde ön büro müdürü olarak çalışan C.A. ile ilişkiye girdi. 30 Nisan gecesi otelin lojmanlarına gelen Mustafa Kemal Tumer, kendisindeki anahtarla lojmanların kapısını açıp girdiğinde, eski nişanlısını, yeni sevgilisiyle sevişirken yakaladı. C.A. pencereden atlayıp kaçarken, eski nişanlısını döven Tumer, güvenlik görevlileri tarafından otelden atıldı.

        HEM İŞKENCE HEM TECAVÜZ

        Aynı gece ilişkilerinin bittiğini anlatmak isteyen E.A., Tumer ile dışarıda buluştu. Ancak Tumer, üzerindeki iki bıçakla E.A.’yı tehdit ederek evine götürdü. Evin içinde çırılçıplak bıraktığı E.A.’yı önce döven Mustafa Kemal Tumer, ardından da tecavüz etti. Olanları, cep telefonunun kamerasıyla da kaydetti. Saldırgan daha sonra, "Bundan sonra sen benim seks kölem olacaksın. Polise gidersen bu görüntüleri internette yayınlarım" diye tehdit etti.

        Genç kızın polise başvurması üzerine Tumer, gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan zanlı, "Biz nişanlımla fantezi yaptık" dedi. İlk duruşma önümüzdeki ay yapılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ