Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Milli Eğitim Müdürü'nün aracı kaza yaptı!

        Soner TOROS/ ISPARTA (AHT)

        Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Sağlık Meslek lisesi öğrencilerini taşıyan otomobille kamyonun çarpışması sonucu 3'ü ağır 6 öğrenci ve bir öğretmen yaralandı.

        SIRA TAŞIYACAKLARDI

        Yalvaç Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sekteoğlu, Yalvaç Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine yeni okul binasına taşınmaya yardım etmeleri için kendi aracını tahsis etti. Sekteoğlu, özel otomobilini öğretmen Mustafa Çakmak'a verdi. İçinde öğrencilerin bulunduğu Çakmak'ın kullandığı otomobil ile Yalvaç Belediyesi'ne ait Üstün Erdoğdu idaresindeki kamyon, Kızılca Mahallesi mezarlığı yakınında çarpıştı.

        OTOMOBİLDE SIKIŞTILAR

        Kazada, Mustafa Çakmak'ın yanı sıra, okulun 9 ve 10'uncu sınıf öğrencileri Emre Kara, Atilla Altıntaş, Mehmet Nalbant, Süleyman Uygun, Mevlüt Kara ve Serhat Çetiner otomobilde sıkıştı. İtfaiye ekiplerince otomobilden çıkarılan yaralılardan Emre Kara, Atila Altıntaş ve Mehmet Nalbant ile öğretmen Mustafa Çakmak, Isparta'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Süleyman Uygun, Mevlüt Kara ve Serhat Çetiner de Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralı öğrencilerden Emre Kara, Atila Altıntaş ve Mehmet Nalbant'ın sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ