Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kardeşlerin 'salıncak' oyunu ölümle bitti

        Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'nden 9 ay önce Adana'ya ailece gelen Güler ve İbrahim Aslan çifti, merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Seyhan Mahallesi'ndeki besi çiftliğinde bakıcılık ve bekçilik yapamaya başladı.

        OYUN OYNUYORLARDI

        Aslan çiftinin çocukları 11 yaşındaki Gani ve 8 yaşındaki kardeşi Halil İbrahim, ahır olarak kullanılan çiftlik evinin damında oynamaya başladı. İddiaya göre, iki kardeş oyun oynarken damdaki kolonlara bağlı salıncak ipine asıldı. Sağlam olmayan kolonlardan biri yanlarına örülmüş 1.5 metre yüksekliğindeki briket duvarla birlikte iki kardeşin üzerine çöktü.

        KOLON VE BRİKETLERİN ALTINDA KALDILAR

        Çocuklarının eve gelmemesi üzerine dama çıkan anne Güler, iki oğlunu da beton kolonun altında cansız halde görünce sinir krizi geçirdi. Acılı annenin çığlıkları üzerine eve gelen komşuları polise ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Daha sonra 2 kardeşin yaşıyor olma ihtimaline karşın üzerlerindeki briketleri kaldırdılar. Ancak, olay yerine gelen ambulanstaki doktor yaptığı muayenede 2 kardeşin de öldüğünü belirledi.2 kardeşin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

        'KEŞKE ADANA'YA GELMESEYDİK'

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ