Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi babalar günü, babalar günü hediye önerileri, babalar gününde babama ne almalıyım, hediye seçmenin ipuçları

        MODA DÜNYASI - Esra ÇORUH/HT CUMARTESİ

        Cesur babalara

        Babanız farklı tarzları deneme konusunda cesursa yaz koleksiyonlarından ona en uygun parçaları seçebilirsiniz. Yeni sezonda renkleri birbiriyle kombinlemek ve kontrast oluşturmak stil sahibi babanızın hoşuna gidebilir. Ekoseler, çizgiler, kare desenler cesur babaların tercihi olabilir. Gömlek, pantolon, ceket ve şortlarda desenleri keşfedin, babanızın cesur tarzını şekillendirin.

        Rahatına düşkün babalara

        Yazın olmazsa olmazı şortlar, chino pantolonlar, kısa kollu gömlekler, basic tişörtler ve jean’ler rahatına düşkün babaların vazgeçilmezi olabilir. Babanızın stilini oluşturmadan önce rahatlığı ön planda bulundurun, onun tarzına hitap eden cool ve zamansız parçalara yatırım yapın.

        Trendy babalara

        Babanız modayı takip ediyorsa yeni sezondan seçeneğiniz çok! Rengârenk tasarımlar ve trendi parçalarla babanızın tarzını hareketlendirebilirsiniz. Tavsiyemiz trendlerden ilham alarak yeni sezondan desenli gömlekler, loafer ayakkabılar ve slim fit pantolonlara yatırım yapmanız ve babanıza trendi bir kombin oluşturmanız.

        Sportmen babalara

        Sporla iç içe yaşam süren babayı, hobilerine yönelik bir hediye çok mutlu eder. Örneğin babanız yürüyüş yapmayı seviyorsa ona yürüyüş ayakkabısı alabilirsiniz. Jean’ler, kısa şortlar, rengârenk polo yaka tişörtler, sneaker’lar sezonun trendi sırt çantaları ve kasket şapkaları hediye listenize mutlaka ekleyin. Fanatik bir babanız varsa tuttuğu takımla ilgili bir hediye alabilirsiniz. Takım forması ya da takımına özel renkleri olan tişörtler, ona özel anahtarlıklar, küçük eşyalar, aksesuvarlar yaptırabilirsiniz.

        Klasik babalara

        Babanızın tarzı klasikse ona klasik kesim bir takım elbise, beyaz bir gömlek ya da klasik oxford tarzı ayakkabılar alabilirsiniz. Tarzını renklendirmek içinse sezonun renkli aksesuvarlarına mutlaka göz atın.

        Çalışan babalara

        Çalışan babalara hediye seçmek aslında kolay. Eğer babanız ofis ortamında çalışıyorsa kalem setleri, masasının üzerine koyacağı içinde birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızın yer aldığı fotoğraf çerçevesi, laptop çantası, evrak çantası, ajanda, kartvizitlik ya da ofis ortamına uygun ve babanızın hobisini yansıtan küçük aksesuvarlar Babalar Günü için babanıza verebileceğiniz küçük ama fonksiyonel hediyelerden... Ayrıca her çalışan babanın ihtiyaç duyduğu klasik kıyafetler ve aksesuvarlar iyi birer hediye alternatifidir. Beyaz bir gömlek, kravat, kol düğmesi, kravat iğnesi, ceket, pantolon gibi babanızın çalışırken üzerinden çıkarmadığı kıyafet ve aksesuvarlar hediye seçerken mutlaka aklınızda bulunmalı.

        Özel hediye alternatifleri

        Babalar Günü için babanıza, dedenize, hayatınızdaki özel bir erkeğe pahalı hediyeler almak yerine daha yaratıcı fikirlerle bu gününü anlamlandırabilirsiniz. Babanızın tüm yıl neler yaptığını ve nelerden zevk aldığını araştırırsanız hediye alırken bunları göz önünde bulundurabilirsiniz. İşte ipuçlarımız:

        Şık alternatifler

        “Klasik hediyeden şaşmam” diyorsanız ve kendinize kıyafet seçimi konusunda güveniyorsanız, babanıza şık ve stil sahibi bir görünüm kazandırmak için ona yeni aksesuvar ve kıyafetler alabilirsiniz. Kol saati, kol düğmeleri, kravat, ayakkabı, fular gibi aksesuvarlarla babanızın gardırobunu renklendirebilirsiniz. Klasik beyaz bir gömlek, blazer ceket, triko veya jean pantolonla sürekli giydiği klasik parçalara yeni eklemeler yapabilirsiniz.

        Kişiliğine göre hediye seçin

        Babalar Günü’nde babanızın kişiliği ya da sürekli bulunduğu ortamları göz önünde bulundurarak ona en uygun hediyeyi seçebilirsiniz. Örneğin babanız eğlenceli biriyse ona komik bir film alabilirsiniz ya da babanız sürekli çalışan biriyse ona ajanda hediye edebilirsiniz ya da sportif biriyse ona spor ayakkabısı alabilirsiniz.

        Eğlenceli aktiviteler

        Eğlenceli ve enerjik babalar için çok farklı hediye seçenekleri var. Siz de onunla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek istiyorsanız mutlaka babanıza ayak uydurun. Eğer babanız macerayı ve eğlenceyi seviyorsa ATV safarisi, carting, tırmanış, yamaç paraşütü deneyimlerini ona mutlaka yaşatın. Ayrıca arkadaşlarıyla beraber oynayacağı paintball turnuvası ya da halı saha maçı organize edebilirsiniz. Playstation partisi de babanızın mutlaka çok hoşuna gidecektir. Bunların dışında komedi filmleri ve eğlenceli filmler diğer hediye alternatiflerinden... Babanızın çocukluğuna geri dönmesi için ailecek bir lunapark gezintisi de düzenleyebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ