Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'ya EMITT'ten ödül

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Uzun süredir, Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda EMITT'te yer alan Ankara, "En İyi Stand Dekoru" ödülüne layık görüldü.

        2017 yılında düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı'nda (EMITT) Ankara standı "EMITT En İyi Stant Ödülü" ile döndü. İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde yapılan 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı'na (EMITT) Ankara bu yıl da damgasını vurdu. Fuarda Ankara Kalkınma Ajansı tarafından koordine edilen Ankara standı, "En İyi Stand Dekoru" ödülüne layık görüldü. Fuarda Ankara standını, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Filistin Kültür Bakanı ve Filistin Büyükelçiliği Müsteşarı ziyaret etti.

        Ankara Kalkınma Ajansı'nın Ankara standında, Ankara fotoğraflarının yer aldığı kolaj ile Ankara ilçeleri ve Ankara değerlerini yansıtan sanatçılar da yer aldı. Canlı bir Ankara izlenimi sunan Ankara standında, ipek kozası çekildi, el sanatları sergilendi ve Ankara'ya özgü lezzetler ziyaretçilerini karşıladı. Bilindiği gibi geçen yıl gerçekleştirilen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı'nda (EMITT) gerçekleştirilen 'En İyiler' ödülleri arasında Ankara Kalkınma Ajansı tarafından koordine edilerek hazırlanan Ankara standı 'En İyi Stant' ödülünü almıştı.

        Ankara kültürü tanıtıldı

        Ankara standında, Altındağ Belediyesi, Beypazarı Belediyesi, Çubuk Belediyesi, Kızılcahamam Belediyesi, Polatlı Belediyesi, Keçiören Belediyesi, Şereflikoçhisar Belediyesi ve Kalecik Belediyesi gibi Ankara ilçe belediyelerinin açtığı stantlarda Ankara ilçelerinin tanıtımı yapıldı. Stantta ayrıca; telkâri işlemeciliği, ipek iğne oyası, ipek kozasından ipek çekimi gibi yöresel ürünler tanıtıldı.

        (SFP-BC-SO-Y)

        29.01.2018 13:20:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler