Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Zambak Çocuk Evi'nde çocuklarla bir araya geldi.
        Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer ve eşi Zeynep Sözer, Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Zambak Çocuk Evi'nde çocuklarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada çocuklarla yakından ilgilenen Vali Sözer ve eşi Zeynep Sözer, çocuklarla sohbet ederek talep ve düşüncelerini dinledi. Program kapsamında kurum yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alındı.
        Vali Faik Oktay Sözer, çocukların her türlü imkânla desteklenmesinin büyük önem taşıdığını ifade ederek; "Fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye çalışıyorum. Sizleri seviyor, önemsiyoruz. Devletimiz her daim yanınızdadır" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler