Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN:

        - "VERDİĞİMİZ SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ"

        - "SPOR TESİSİ VE OVAAKÇA ALT GEÇİDİ EN KISA ZAMANDA HİZMETE GİRECEK"

        BURSA (İHA) - Seçimlerin ardından teşekkür ziyaretleri yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, verdikleri sözlerin takipçisi olduklarını söyledi.

        Yapılan erken Genel Seçimlerinin ardından hızlı bir tempoyla yeni dönem çalışmalarına başlayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ovaakça Mahallesindeki spor merkezi ve alt geçit konusunda sözlerinin de takipçisi olduklarını söyledi. En kısa sürede bunları da sonuçlandıracaklarını ifade eden Şahin, "Siz bize seçimlerde büyük bir destek verdiniz. Bizde seçimlerde verdiğimiz sözleri takibe başladık. Bugün ATM cihazını hizmette aldık. Spor tesisinin yenilenmesi çalışmaları da başlatıldı. Şu anda saha zemini ıslah ediliyor. Soyunma odaları ve diğer sosyal alanlarda bakımdan geçiriliyor. Bu çalışma da kısa sonra tamamlanacak" diye konuştu.

        Ovaakça'ya alt geçit yapılması talebini de gündeme aldıklarını ifade eden Şahin, Alt geçitle ilgili planlamalar başladı. İhale sürecinin ardından yapım sürecine geçileceğini söyledi.

        Ovaakça'ya yaptığı ziyaret sırasında Milletvekili Hüseyin Şahin'i karşılayan Çeşmebaşı Mahallesi Muhtarı Şakir Yakupoğlu, Eğitim Mahallesi Muhtarı İsmet Ermiş, Merkez Mahallesi Muhtarı Hakkı Hiçdurmaz ve Santral Mahallesi Muhtarı Ahmet Şen, mahallerine yapılan hizmetler için Hüseyin Şahin'e teşekkür etti. Seçimlerin üzerinden 15 gün bile geçmeden Milletvekili Şahin'in söz verdiği hizmetleri yerine getirmesinin önemli olduğunu ifade eden muhtarlar, "ATM cihazları hemen geldi. Bu küçük gibi görünen çok önemli bir hizmettir. Emeklilerimiz ve çalışanlarımız artık para çekmek için kent merkezine gitmekten kurtuldu. Gençlerimiz için önemli olan spor merkezi çok yakında yeniden hizmete girecek. Alt geçidimiz de inanıyoruz ki çok geçmeden yapılıp hizmete girer" dedi.

        (AÇ)

        14.11.2015 17:50:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler