Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'da çifte galibiyet

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Voleybol İhtisas takımı ve Pursaklar Belediyespor futbol takımı hafta sonu oynadığı maçları kazanarak çifte galibiyete imza attı.

        Pursaklar Voleybol İhtisas ve Pursaklar Belediyespor futbol takımı hafta sonu oynadığı maçlarda rakiplerini farklı skorlarla yenerek galibiyete uzanan taraf oldu. 22'inci haftada TVF Spor Lisesi ile oynayan Pursaklar Voleybol İhtisas, üst üste gelen sayılarla üç seti de kazanarak 3-0'lık skorla puanını 46'ya çıkarttı. Bayanlar Voleybol 1'inci Ligi B Grubu'nda fırtına gibi esen Pursaklar Voleybol İhtisas takımı, 23'üncü hafta Kazan Belediyesini kendi evinde ağırlayarak galibiyet serisine devam etmek istiyor.

        Akçakocaspor'u konuk eden Pursaklar Belediyespor takımı ise 4-1'lik skorla müsabakanın galibi oldu. Ligin ikinci yarısı yaptığı transferlerle iyi bir başlangıç yapan Pursaklar Belediyespor, geride kalan 6 müsabakada 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ligdeki yerini üst sıralara taşımaya başladı. Düzce takımlarından Akçakocaspor'u net bir skorla mağlup eden Pursaklar Belediyespor 15'inci dakikada Ahmet Özşahinler'in golü ile 1-0 öne geçti. Rakip üzerine kurduğu baskılı oyun ile 29'uncu dakikada sahneye çıkan Volkan Nadir Yılmaz'ın kafa golü ile skoru 2-0 getirmeyi başaran Pursaklar Belediyespor ikinci yarıda kalesinde bir gol gördü. 70'inci dakikadan itibaren baskıyı arttıran Pursaklar, Cihan Fatih Özdemir ve Durmuş Arda Ağırkan'ın golleri ile müsabakayı 4-1 galip tamamladı.

        (JA-SÜ-Y)

        20.02.2017 11:32:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler