Samsun'da kaçak tütün mamülleri operasyonu
Samsun’un Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda binlerce doldurulmuş makaron sigara ile gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, KOM Başkanlığı koordinesinde elektronik sigara, tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığına yönelik ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında çalışma yürütüldü.
Atakum ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 26 bin 200 adet doldurulmuş makaron sigara ile 925 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Operasyon kapsamında yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.