Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Yılın transfer bombası patlıyor! Burak Yılmaz, Adebayor, Galatasaray, Başakşehir, Beşiktaş, Ryan Babel... Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray yönetimi, sezon başından bu yana yaşanan forvet sıkıntısına çözüm buldu!

        2

        Posta'da yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, Medipol Başakşehir'in Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor için harekete geçti!

        3

        Son maçlarda yedek kaldığı için mutsuz olan tecrübeli yıldızın menajeri vasıtasıyla kendisine gelen teklife sıcak baktığı öğrenildi!

        7

        Trabzonspor'da süresiz olarak kadro dışı bırakılan ve kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz'a teklif götürüldü!

        8

        Başakşehir, Trabzonspor'da istenmeyen adam haline gelen tecrübeli golcüyü renklerine bağlamak istiyor ancak bu transferde yalnız değil!

        9

        Beşiktaş'ın da sezon başından bu yana kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu öğrenilirken Burak için devre arasını beklediği bildirildi.

        10

        Ancak Beşiktaş tribünlerinin Burak'a çok sıcak bakmaması ve golcü oyuncunun Arda Turan'la yakın arkadaşlığı nedeniyle Başakşehir'den gelen teklife daha sıcak baktığı öğrenildi.

        11

        34 yaşındaki Emmanuel Adebayor bu sezon 8 maçta görev yaparken 2 gol 2 asist üretti. 33 yaşındaki Burak Yılmaz ise Trabzonspor formasıyla bu sezon 7 maça çıktı 5 gol kaydetti.

        12

        "BABEL, GALATASARAY'LA ANLAŞTI" İDDİASI!

        Beşiktaş yönetiminin bütün ısrar ve çabalarına rağmen hala Beşiktaş'la sözleşme uzatmayan Babel, hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Akşam'da yer alan habere göre Fatih Terim'e çok yakın bir Galatsaraylı eski oyuncu, Babel'le anlaştıklarını ve sezon sonunda oyuncunun Sarı-Kırmızılı takıma transfer olacağını söyledi.

        13

        Beşiktaş'la yeniden mukavele yapmak için 3.2 milyon Euro'da direten Babel'in, Aslan'la yaptığı iddia edilen anlaşmanın detayları hakkında ise bilgi verilmedi. Babel, bu sezon, Siyah-Beyazlı takımda beklentilerden uzak bir görüntü sergiliyor.

        14

        NE OLACAĞINI BİRLİKTE GÖRECEĞİZ

        Genk maçından sonra transfer konusunda açıklama yapan Babel, "Şu anda Flamengo benim için bir seçenek değil. Fiorentina iddialarıyla ilgili de bir şey bilmiyorum. Geleceğim hakkında bir şey söylemeli miyim, ondan da emin değilim. Söyleyebileceğim tek şey, şu anda menajerim Beşiktaş ile görüşmeler yapıyor. Ben beklemedeyim, ne olacağını bekleyip göreceğiz" demişti. Beşiktaş Yönetimi ise hem Babel'in hem de Adriano'nun kalma niyetinde olduğunu açıklamıştı.

        15

        UEFA KRİTERLERİNE UYUYOR

        UEFA'yla Finansal Fair Play anlaşması bulunan G.Saray, oyuncu satmadan bonservis bedeli bulunan isim alamıyor. Onyekuru'nun bonservisini alması söz konusu değil ve o bölgeye sezon sonu takviye yapmak durumunda. Bonservisi elinde olan Babel, bu açıdan G.Saray için cazip. 31 yaşındaki Babel, bu sezon Beşiktaş formasıyla 17 maçta 6 gol ve 1 asistle oynadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ