Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem YKS sonuçları açıklandı mı? ÖSYM 2022 Üniversite sınavı (AYT, TYT ve YDT) YKS sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?
        1

        YKS sonuçları için gözler ÖSYM'ye çevrilmiş durumda. ÖSYM üniveriste sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu. 3 milyonu aşkın adayın katılımıyla gerçekleştirilen YKS sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ve erken açıklanıp açıklanmayacağı merak ediliyor. Peki, YKS sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak? İşte AYT, TYT, YDT üniversite sınavı sonuçlar açıklanma tarihi...

        2

        2022 YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan resmi açıklamaya göre, üniversite sınavı 2022 YKS sonuçları 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak.

        YKS SONUÇLARI ERKEN AÇIKLANIR MI?

        YKS sonuçlarının erken açıklanması konusunda resmi bir bilgi açıklama bulunmuyor. Açıklama geldiği takdirde haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

        3

        ÜNİVERSİTE SINAVI 2022 YKS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

        Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasından öğrenebileceklerdir. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmündedir.

        YKS SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ