Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş yönetiminde Necip şaşkınlığı - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'a Türk Telekom Stadı'nda 2-0 yenilerek şampiyonluğa büyük oranda havlu atan Beşiktaş'ta gündem hakem Bülent Yıldırım'ın tartışmalı kararlarının yanı sıra Şenol Güneş'in tercihleri...

        2

        Ligde 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan siyah-beyazlılarda tüm camia kazanan kadronun bozulmayacağını düşünürken Güneş'in Necip Uysal'a derbide görev vermesi herkesi şaşırttı.

        3

        Kazanmanın şart olduğu deplasmanda "Önce kaybetme" taktiğiyle çıkan tecrübeli çalıştırıcı, yönetimin de eleştirisine maruz kaldı.

        4

        Siyah-beyazlı kurmaylar, ilk 11'leri görünce ilk şaşkınlığı yaşarken mücadelenin bitimiyle birlikte büyük üzüntü yaşadılar.

        5

        Hakem Bülent Yıldırım'ın verdiği hatalı kararlarla yenilgide baş sorumlu olduğunu belirten yöneticiler Güneş'in tercihleri için ise şu yorumları yaptılar:

        6

        "6 haftadır kazanan kadroyu bozmak ve bu süreçte hiç ilk 11 oynamayan Necip'i bu kritik maçta sahaya sürmek bizi de oldukça şaşırttı."

        7

        "Necip hamlesi savunma güvenliğini artırsa da hücumda geçliş maçlardaki bütün etkinliğimizi kayboldu. En çok güvendiğimiz bölge olan Ljajic ile Burak arasındaki bağlantı tamamen koptu."

        8

        "Üstüne bir de hakemin yanlı kararları eklenince takım tüm konsantrasyonunu kaybetti. Hocanın Necip planı kendi içinde doğru olabilir ama maça normal kadromuzla daha etkili başlayabilirdik."

        9

        Siyah-beyazlılar taraftarlar da sosyal medyadan Necip Uysal tercihinin şaşkınlığını yaşadılar. Yapılan yorumlarda şu ifadeler kullanıldı:

        10

        BJK TV'DE DE KADRO TEPKİSİ

        Şenol Güneş'in kadro tercihi, kulübün resmi kanalı BJK TV'de de konuşuldu. Maçı canlı yayında yorumlayan Muhammed Tapan, Necip Uysal hamlesi için şu yorumları yaptı:

        11

        "Bu kadroyla çıkarsan kendini inkar etmiş olursun. Beşiktaş bu maçı alırsa şampiyonluğun en büyük adayı olacaktı."

        12

        "6 haftada kaybettiler mi? 18 puanı hangi beyinle aldı: Santrfor Burak, arkasında Adem Ljajic."