Zonguldak-Ereğli yolunda sis etkili oldu
ZonguldakEreğli karayolunun yüksek kesimlerinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü. Karayolundaki sis manzarası dron ile havadan görüntülendi.
Zonguldak genelinde etkili olan yağışlı havanın ardından yüksek kesimlerde sis yoğunluğunu artırdı. Termometrelerin 8 dereceyi gösterdiği bölgede, Zonguldak ile Ereğli ilçesini birbirine bağlayan karayolunun yüksek rakımlı mevkilerinde sis nedeniyle görüş mesafesi zaman zaman 10 metreye kadar düştü. Güzergahı kullanan sürücüler, görüşün azalması nedeniyle zor anlar yaşarken, hızlarını düşürüp sis farlarını yakarak kontrollü bir şekilde ilerledi.
Karayolunun ve çevresini kaplayan yoğun sis tabakası, dron ile havadan görüntülendi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.