Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayırseverden 24 derslikli okul

        (Fotoğraflı)

        Emrah Yıldız

        ZONGULDAK (İHA) - Hayırsever Nuran Gülşen tarafından yaptırılacak olan 24 Derslikli "Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" protokolü imzalandı.

        Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Gemiciler Mahallesi'nde hayırsever Nuran Gülşen, tarafından yaptırılacak olan 24 Derslikli "Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" protokolü Ahmet Çınar ve hayırsever Nuran Gülşen tarafından imzalandı.

        Çaycuma İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı protokol imza töreninde Ahmet Çınar, hayırsever Nuran Gülşen'e milli eğitime verdiği katkılarından ötürü teşekkür etti.

        Yapılan protokol kapsamında lise binası hayırsever tarafından, atölyeler ve sosyal donatı alanları İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılacak. Okula ise Nuran Gülşen'in adı verilecek.

        (EY-OA-Y)

        28.12.2017 17:09:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler