Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Transfer haberleri - 15 Haziran Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer haberleri! - Beşiktaş Haberleri
        1

        La Liga ekiplerinden Valencia, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ozan Tufan için harekete geçti. El Mundo Deportivo'da çıkan habere göre Yarasalar'ın Fenerbahçe ile milli futbolcunun 1 yıllık kiralanması konusunda anlaştığı iddia edildi.

        2

        Haberde Valencia ile Fenerbahçe arasında yapılan anlaşmada 15 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu da bulunduğu öne sürüldü. Ozan bu sezon Fenerbahçe ile toplamda 39 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 5 gol atıp 3 de asist yapmıştı.

        3

        Yeni sezon için iç ve dış transferde elindeki listeyi değerlendiren Kayserispor, Umut Bulut aracılığıyla Galatasaray'ın bu sezon kadrosunda düşünmediği Sabri ve Hakan Balta'ya teklif yaptı.

        4

        Ancak, dün itibarıyla Galatasaray'ın gözden çıkarttığı Sabri'yi telefonla arayan sarı kırmızılı ekibin yeni sezondaki kaptanı Umut Bulut, "Reis, bize gel, Kayserispor'un kapısı sana açık. Futbolcular olarak biz, yönetim, taraftar seni bağrına basar" dedi. Kayserispor´dan gelen bu öneriyi değerlendireceğini belirten Sabri Sarıoğlu, süre istedi. (DHA)

        5

        ARSENAL'DEN KJAER'E TEKLİF
        Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Fenerbahçe'nin gözde stoperi Simon Kjaer için devreye girdi. İngiliz daily Express gazetesi, Danimarkalı oyuncu için 12 milyon Euro teklif yaptığını iddia etti.

        6

        Haberde Arsenal'in teklifine sıcak bakan Fenerbahçe'nin Danimarkalı oyuncunun yerine Barcelona'dan Jeremy Mathieu'yü düşündüğü ve oyuncunun menajeriyle bir araya gelindiği bilgisi de paylaşıldı.

        7

        BEŞİKTAŞ'IN BEKLEDİĞİ MARCELO TEKLİFİ
        UEFA'nın FFP kıskacında olan Beşiktaş, transferde hesabını sıkı tutuyor. Yönetim, Lyon'un ısrarla istediği Marcelo'dan 8 milyon Euro net para, 2 milyon Euro da bonus gelmesini bekliyor. Beşiktaş, Brezilyalı stoperi istediği rakama satması halinde transfer için düğmeye basacak ve yeni isimleri kadrosuna katacak.

        8

        Başkan Orman, "Şu an 1.4 milyon Euro Rhodolfo'dan ve 1.5 milyon Euro'da opsiyonla 3 milyon Euro kullanacağımız para var. Onun 750 bin Euro'sunu Caner için İnter'e verdik. Bonservisli transfer için satış şart" dedi. Marcelo'nun transfer durumunun bir hafta içerisinde netleşmesini bekleyen siyah-beyazlılar, rotasını buna göre oluşturacak. (Sabah)

        9

        GALATASARAY SOW'UN PEŞİNDE
        Bafetimbi Gomis transferinde bir türlü imza aşamasına gelemeyen Galatasaray, Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Moussa Sow için harekete geçti. Sarı-lacivertli yöneticilerin "Al Ahli'den bonservisini eline alarak ayrılırsan Fenerbahçe'de oynamaya devam edersin" dedikleri Senegalli, sarı-kırmızılıların gündemine geldi.

        10

        Galatasaray'ın transferden yetkili yöneticisi Cenk Ergün'ün, Al Ahli'den Sow'la görüşme yapabilmek için izin istediği öğrenildi. İznin alınmasının ardından Senegalli'nin menajerliğini yürüten abisi Abdullah Sow ile Fransa'da bir ön görüşme yaptığı ifade edildi.

        11

        Sow'un menajeri ve abisi Abdullah'ın bu buluşmada Cenk Ergün'e "Sow'un Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı henüz belli değil. Eğer Fenerbahçe ile yollarımız ayrılırsa seve seve Galatasaray ile masaya otururuz" dediği belirtildi. Teknik direktör Igor Tudor'un da onayı var. (Fotomaç)

        12

        GAEL CLICHY FENERBAHÇE'YE YAKIN
        Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena'yı bitiren Fenerbahçe, Nabil Dirar'ı İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler bir yandan da Gael Clichy için çalışmalarını sürdürüyor.

        13

        Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe, Fenerbahçe ile Clichy'nin 3 yıllık sözleşme konusunda görüştüğünü ve pazarlıklarda önemli bir aşama kaydettiğini iddia etmişti. Tecrübeli sol bek için Başakşehir, Galatasaray Bordeaux devrede olsa da sarı-lacivertliler imzaya en yakın kulüp olarak görünüyor. (Fanatik)

        14

        GALATASARAY JUVELI YILDIZ İÇİN SALDIRIYOR
        Selçuk İnan ve Tolga Ciğer'li orta saha rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Juventus'un 28 yaşındaki oyuncusu Kwadwo Asamoah için görüşmelere başladı.

        15

        Afrika basınında yer alan haberlere göre Juventus'ta fazla forma şansı bulamayan Ganalı yıldızın takımdan ayrılmaya sıcak baktığı kadyedildi. Siyah-beyazlıların orta sahaya iki yeni transfer yaptığı ve 1 yıl sözleşmesi kalan Asamoah'ın gitmesine onay verebileceği belirtildi. (Fotomaç)

        16

        MARIO BALOTELLI GELİYOR!
        Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılar elde etmek isteyen Beşiktaş, dünyaca ünlü bir golcü takviye etmek için harekete geçti. Yönetim geçen sezon da gündemine gelen Mario Balotelli'yi tekrar gündemine aldı.

        17

        Daha önceki kulüplerinde yaşadığı problemlerle gündeme gelen İtalyan yıldızın bu konuda gelişim kaydettiğini belirten Başkan, teknik direktör Şenol Güneş’ten, ‘Tamam’ cevabını aldı. Bu gelişme sonrasında Balotelli’yi kulübe öneren menajeri Mino Raiola’yla görüşen Fikret Orman'ın, dünyaca ünlü menajerden, “Beşiktaş’a gelmeye hazır” geri dönüşünü aldığı bildirildi. İtalyan bilgi isteyen başkanın, gelecek taleplerin ardından bu konudaki kararını vereceği öğrenildi. (Fanatik)

        18

        CENGİZ YARIŞI KIZIŞTI!
        Başakşehir'de asbaşkanlık görevini yürüten Mustafa Saral, Cengiz Ünder için Lille ile görüşmeler yaptıklarını, adı geçen birkaç kulüple de konuştuklarını doğruladı.

        19

        Saral, "Birkaç kulüp Cengiz'i izliyor. Lille bizle direkt olarak görüştü. Adı geçen kulüplerin bazılarıyla görüşmeler yaptık. Hep aynı cevabı veriyoruz. Böyle ilgi görmek onur verici ama bize göre Cengiz'in burada bir sezon daha kalıp sonra ayrılmasının onun için daha iyi olacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. (Goal.com)

        20

        JEREMAIN LENS UÇTU!
        Yaptığı son açıklamada “Fenerbahçe’de devam etmek istiyorum” diyen Jeremain Lens'in yönetimden istediği maaş dudak uçuklattı. İddiaya göre, geçtiğimiz sezon 3.4 milyon Euro’ya (13.6 milyon TL) oynayan Hollandalı yıldız, bu kez 4 milyon Euro (16 milyon TL) garanti ücret talep etti. Sarı- Lacivertliler, bu rakamı düşürmek için pazarlıkları sürdürüyor. (Fanatik)

        21

        FENERBAHÇE BOFFIN'LE GÖRÜŞTÜ!
        Fenerbahçe'nin uzun süre peşinden koştuğu Arsenalli kaleci David Ospina transferi çıkmaza girince rota Eskişehirspor'dan ayrılan Ruud Boffin'e döndü.

        22

        Malaga'nın 33 yaşındaki file bekçisi Carlos Kameni ile söz kesen Fenerbahçe, Boffin'le de temas kurdu. Eskişehirspor'la kontratını fesheden Belçikalı kaleci geçtiğimiz yıl da düşünülüyordu. (Sporx)

        23

        MAX KRUSE SÜRPRİZİ
        Beşiktaş Vincent Aboubakar transferinde kesinlik kazandıramaması ve Aleksandar Mitrovic konusunda da kayda değer bir gelişme kaydedemesi sonrası Werder Bremen'in Alman golcüsü Max Kruse için devreye girdi.

        24

        West Ham United ve Everton'ın da istediği oyuncuyu Roma da istiyor. Kruse, Roma'ya giderse rotasyon oyucusu olacak, bu sebeple Beşiktaş ihtimali daha yüksek. (Fotomaç)

        25

        TALISCA AÇIKLADI: MOURINHO'NUN İLGİSİ VAR
        Brezilya'da bir televizyon kanalına konuşan Anderson Talisca, Manchester United Menajeri Jose Mourinho'nun kendisiyle ilgilendiğini ve Kırmızı Şeytanlar'a transferinin gündemde olduğunu belirtti.

        26

        Brezilyalı oyuncu "Manchester United'a transfer olacağım sorusuna cevap veremem, şimdilik! Ancak, bir ilgi var, bu doğru. Ancak, sadece bana bağlı değil. Benfica'ya ve menajerime bağlı. Şu an görüşmeler yapılıyor. Yakında, bu konuda bir haber gelecek." ifadelerini kullandı. (Sporx)

        27

        İSMAİL'E 3 TALİP VAR!
        Fenerbahçe'nin geçen sezon "Türkiye'nin en iyi sol bekini aldık" sözleriyle kadrosuna kattığı İsmail Köybaşı'ya Süper Lig'den 3 talip var! Sivasspor, Göztepe ve Yeni Malatya, sarı-lacivertlilere milli futbolcu için teklif yaptı. Clichy transferinin nihayete ermesiyle birlikte ayrılması için kolaylıklar sağlanacak. (Sporx)

        28

        GALATASARAY ACERBI İLE GÖRÜŞÜYOR
        Galatasaray, İtalyan ekibi Sassuolo'yla defans oyuncusu Francesco Acerbi'nin transferi için görüşmelere başladı. Sarı-kırmızılı ekibin oyuncuya 4 yıllık bir sözleşme önerdiği, kulübe ise ekonomik sayılabilecek bir teklif sunduğu belirtiliyor.

        29

        29 yaşındaki stoper, 1,92 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. Savunmadan oyun kurmasıyla da tanınan Acerbi, 2 kez İtalya Milli Takımı formasını giydi. 2013 yılında 3.2 milyon euro'ya Genoa'dan Sassuola'ya gelen deneyimli savunmacı yıllık 700 bin euro maaş alıyor. (CNNTürk)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ