Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Arda Turan Galatasaray'a geri dönecek mi? - Arda Turan son durum - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, Arda Turan'ı takıma kazandırmanın yollarını ayırıyor. Milli yıldızın Katalan devinden ayrılma ihtimali de yok değil.

        2

        Arda Turan sanılanın aksine Barcelona’da çok mutlu değil. Sebebi ise, burada kendini ikinci plana atılmış gibi hissetmesi. Atletico Madrid’de takımın önemli bir dişlisiydi.

        3

        Teknik direktör Diego Simeone'nin taktik tahtasına ismini ilk yazdığı isimlerden biriydi. Barcelona’daki oyun şablonunun ise kendine uymadığını düşünüyor.

        4

        Goal'ün edindiği bilgilere göre, burada kendini göstermenin mümkün olmadığını düşünüyor. Çünkü ne kadar yetenekli olursa olsun, topu öndeki üçlüyle buluşturma zorunluluğu ve serbest olmayışı Arda’nın oyun karakterine ters geldi.

        5

        Galatasaray'a ise hiç soğuk değil. Aksine, çevresinden gelen "Galatasaray’a gelecek misin?" sorularına "inşallah" diye yanıt veriyor.

        6

        Ancak Arda, Türkiye'ye bir 'kaybeden' olarak dönmek istemiyor. Bu nedenle muhteşem bir dönüş olması temennisiyle kendini transfer görüşmelerinden uzak tutuyor.

        7

        Klasik deyimle; ‘’Mevzu Galatasaray’sa gerisi teferruattır’’ topuna pek girmeyişinin sebebi bu.

        8

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile menajer Ahmet Bulut, 9 Ağustos Çarşamba akşamı Asamoah ve Feghouli transferleri dışında Arda konusunu da görüştüler.

        9

        Özbek, Arda’yı Galatasaray'a döndürmeyi büyük bir fırsat olarak görüyor. Arda'nın menajeri Bulut’a bu konudaki talepler iletildi.

        10

        Ahmet Bulut ise yanıt olarak, Barcelona’nın Arda’yı gözden çıkardığını ilan etmesini beklediklerini söyledi.

        11

        Zira, bu deklarasyon olmazsa, mevcut maddi koşullar Arda’nın dönüşünü imkansız kılıyor. Yıllık 7 milyon euro'ya varan ücretten Arda’yı kurtarmak pek kolay değil.

        12

        Arda, Barcelona'da mutsuz ve dönmeye sıcak bakıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Arda'yı yuvaya döndürürse önemli bir yönetimsel başarıya imza atacağı kanısında.

        13

        İş artık Barcelona’nın Arda konusundaki fikrini netleştirmesine kaldı. Yani bu transfer hem oldukça olası, hem de imkânsız gibi görünüyor...

        14

        Öte yandan Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi, Katalan ekibinin teknik direktörü Ernesto Valverde'nin planları içerisinde yer almayan Arda Turan'ın, Galatasaray ile anlaştığını iddia etti.

        15

        Haberde, Barcelona'nın Arda Turan'ı satmak istediği, ancak yıldız futbolcuyla ilgilenen tek kulüp olan Galatasaray'ın sadece kiralama teklifi yapabildiğine yer verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ