Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (23 Mart 2017)

        Bugün ve yarın Ay, Kova burcunda dolaşıyor. Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak için olumlu günler. Bugünlerde daha dostane, anlayışlı ve yardımsever oluruz. İstekler ve arzular ön plana çıkar. Özgürlüğümüze önem verebiliriz. Biraz vurdumduymaz ve sınırları aşan tavırlar sergilememiz de mümkün.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha çok gezecek ve organizasyonlar içinde yer alacaksınız. Özel hayatınız hariç her konuda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bugün planlarınızı ve sorumluluklarınızı aksatmayın.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamamanız üzerinizde sinir yapabilir. Yine de sakinlik ve aktiflik arasında bir köprü kurabilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlar, seyahat ve eğitim konularınız öne çıkmaya başlayacak. Uzaklardan alacağınız haberler kendinizi iyi hissetmenize neden olabilir. Çevrenize karşı iş bitiricisiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızı değiştirecek ve dönüştürecek olaylarla iç içe olabilirsiniz. Özellikle kalabalık ortamlarda isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hızlanan hayatınıza ayak uydurmaya çalışın.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel hayatınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında halletmeniz gereken işleriniz olabilir. Bir yandan da çocuğunuzun sorumluluklarını üstleneceksiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapılması gereken günlük işlerinizi halletmek sizi rahatlatacak. Bu aralar yapacağınız planlar başkalarının şartlarına göre belirlenebilir. Aile hayatınızdaki insanlara yardımcı olmalısınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınıza veya varsa çocuğunuzla ilgili konulara yönelecek ve gün içinde hızlı hareket etmekten kendinizi alamayacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birkaç gün, daha çok aile konularına ve ev ortamlarınıza vakit ayırmalısınız. İşinizdeki yoğunluklar, kendinize vakit ayırmanıza engel olabilir. Aileniz için harcamalar yapacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle iletişim halinde olacaksınız. Akrabalarınızla sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Eğleneceğiniz ortamlarda mücadeleden kaçının ve her şeyi bir oyun olarak görmeyin.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olacak. Fikirlerinizi hâlâ istediğiniz gibi yönlendiremiyorsunuz. Bu konuda ailenizden yardım almak çok işinize yarayabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi zinde ve iyi hissedeceksiniz. Alışveriş yapma ve açık havada bulunma isteğiniz yüksek olacak. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz bugün sizi harekete geçirecek.

        REKLAM

        BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yalnız kalma isteğiniz yoğun olabilir. Bazı kararsızlıklarınız var ama maddi konularda ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Çalışıyorsanız vereceğiniz sözlere dikkat edin.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ