Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kalbinden bıçaklanan 17 yaşındaki Batuhan hayatını kaybetti
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir'de, çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

        Olay, Torbalı ilçesi Barış Yapı Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu M.A. (20) ile Batuhan Barlak (17) arasında çıkan tartışma, daha sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Batuhan Barlak kalbinden bıçaklandı.

        Ağır yaralanan genç, kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası kaçan yabancı uyruklu M.A. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        İZMİR VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

        İzmir Valiliği, Torbalı'da bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Batuhan Barlak'ın "yakınlarının zor kullanılarak gözaltına alındığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

        İzmir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 30 Eylül 2021 tarihinde Barlak'ın Torbalı ilçesinde Suriyeli bir kişi tarafından öldürülmesi olayıyla ilgili yürütülen çalışmalarla yakalanan şüphelinin, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

        Açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında iddia edildiği gibi öldürülen vatandaşımızın kardeşine ve yakınlarına yönelik herhangi bir zor kullanma ve gözaltı işlemi yapılmamıştır. Bahsedilen iddialar gerçeği yansıtmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ