Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam 5 yıldızlı salonda simit çılgınlığı! - İş-Yaşam Haberleri

        Türk Hava Yolları'nın günde 2 binden fazla yolcunun geçiş yaptığı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki iki katlı Lounge İstanbul adlı özel yolcu salonu business class ve Elite kart sahiplerine hizmet veriyor.

        REKLAM

        Her türlü konforun ve hizmetin yer aldığı özel salonda birçok damak tadına hitap eden yiyecek bulunabiliyor. Türk mutfağının yanısıra Japon mutfağı gibi Uzakdoğu mutfağından da yiyecek örneklerinin yer aldığı salonda en çok tüketilen yiyeceklerin başında ise simit, mantı ile pide geliyor.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, özellikle bir simit arabasında sunumu yapılan simit en çok tüketilen yiyecek oldu. Günde bin simit tüketilirken, aşçılar simit yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

        Simit yerli yolcular dışında yabancılar tarafından da yoğun bir şekilde tüketiliyor. Bazı yabancılar simit tarifi almadan uçmuyor. Bazı yolcular yanlarında simit götürmeyi de ihmal etmiyor.

        SALONDA YOK YOK

        Toplam 1030 kişilik oturma kapasitesine sahip salon da herşey bulmak mümkün. Salonda mevcut bulunan ikram çeşitleri, özel dinlenme ve duş alanları, çocuk oyun alanı, kütüphane, bilardo salonu, mescit, telekonferans salonu ve masaj hizmetine ek olarak ilâve dinlenme ve masaj yatakları da yer alıyor.

        Yolculara minyatür bir İstanbul modeli üzerinde araba yarışı heyecanı sunan yarış pisti ve birçok aktivite platformu bulunuyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ