Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TOKİ Ankara arsa kura çekim sonuçları isim listesi sorgulama ekranı 7 Şubat 2023! TOKİ Ankara arsa kura sonuçları açıklandı mı?
        1

        Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesinde Türkiye genelinde kura çekimi sürüyor. TOKİ arsa kura çekim takvimi ile Ankara arsa kura çekim 6 Şubat tarihi itibarıyla başladı. Kura çekim sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla başvuru yapan vatandaşlar tarafından nihai isim listesi sorgulama süreci başladı. Peki, "TOKİ Ankara kura sonuçları açıklandı mı, kura sonuçları nasıl öğrenilir?" İşte TOKİ Ankara kura sonuçları isim listesi sorgulama sayfası...

        2

        TOKİ ANKARA ARSA KURASI İZLEME

        TOKİ Ankara Merkez İlk Evim kurası 6 Şubat Pazartesi günü saat 10.00 itibarıyla başladı. Kura, YouTube üzerinden noter huzurunda canlı yayınlandı. Kurada adı çıkan hak sahiplerinin isimleri ekranda yer aldı. Kura çekimi, TOKİ stüdyolarında seyircisiz ve online yapıldı.

        TOKİ 6 ŞUBAT ANKARA ARSA KURASI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        3

        TOKİ ANKARA KURASI SONUÇ SORGULAMA

        TOKİ Ankara kurasının sonuçları, e-Devlet üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve e-Devlet şifresini girerek de gerçekleştirilebiliyor.

        TOKİ ARSA KURA SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

        4

        ARSA VE İŞ YERİ ÖDEME PLANI

        Arsa: 350 ila 500 metrekare müstakil parsel şeklindeki arsalarda toplam bedeli 192 bin 500 lira için taksit tutarı 1604 lira ve 10 yıl vade. Hisseli parsel şeklindeki aralarda toplam 112 bin 500 lira için taksit tutarı 937 lira ve 10 yıl vade.

        5

        İş yeri: 350 bin liradan başlayan tutarlar için 2633 liradan başlayan taksit tutarı ve 120 ay vade uygulanacak.

        6

        TOKİ ARSA GERİ ÖDEMELERİ NE KADAR?

        Proje kapsamında iki çeşit arsa yer alıyor: Müstakil arsa ve müşterek arsa.

        Müstakil konutların yapılacağı arsalar, yüzölçümü planlama durumuna göre yaklaşık 350 ile 500 metrekare büyüklükte olacak. Buraya yapılacak konutların büyüklükleri ise 105 ile 150 metrekare arasında değişecek.