Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Abdullah Avcı'nın Avrupa karnesi hayal kırıklığı - Beşiktaş Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki ilk maçında Slovakya'nın Slovan Bratislava takımına 4-2 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktörAbdullahAvcı, teknik adam olarak uluslararası kupalardaki kötü grafiğini tersine çeviremedi.

        Uzun süre çalıştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan A Milli Takım Teknik Direktörlüğüne kadar yükselenAvcı, 2014'te yeniden yapılanan ve İstanbul Başakşehir adını alan eski takımının başına geçti. Turuncu-lacivertli ekiple ligde önemli başarılar yakalayan 56 yaşındaki teknik adam, takımını ilk kez Avrupa kupalarına taşıyan isim oldu.

        Ligdeki başarılı performansı ile şampiyonluk yarışında olanAvcı, Avrupa kupalarında ise istediği başarıyı yakalayamadı.

        REKLAM

        İstanbul Başakşehir ile UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri, UEFA Avrupa Ligi ve bu organizasyonun elemelerinde mücadele edenAbdullahAvcı, takımını uluslararası organizasyonlarda 18 maça çıkardı.

        AbdullahAvcı, takımının başında Avrupa kupalarında çıktığı 18 maçta sadece 3 kez galibiyet sevinci yaşayabildi.Avcı'nın öğrencileri, galibiyet çıkaramadığı 15 karşılaşmada 7 beraberlik, 8 mağlubiyet yaşadı.

        BEŞİKTAŞ'TA DAKÖTÜ TABLOYU DEĞİŞTİREMEDİ

        Tecrübeli çalıştırıcı, büyük umutlarla geldiği Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaratmaya Avrupa arenasında da devam etti. Süper Lig'e kötü bir giriş yapan Avcı, Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında ise Slovan Bratislava'ya 4-2 mağlup olarak taraftarlara büyük bir şok yaşattı. Avrupa'da 19 maçta 9 mağlubiyet, 7 beraberlik ve 3 galibiyet elde edebilen Avcı, ağır yenilgi sonrası taraftarların büyük tepkisini çekti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ