Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çağlar ÖZTÜRKGülşah ÖZGEN/ADANA, (DHA)ADANA´nın Karaisalı ilçesinde su kuyusu kazarken metan gazından etkilenen bir kişiyi kurtarmaya çalışan 3 kişi daha girdikleri kuyuda 25 metre derinlikte mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin 1'i kadın 2 kişinin cesedini çıkardığı kuyudan 2 kişiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

        Olay, öğleden sonra Salbaş Mahallesi Bozcalar mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, su çıkarmak için kuyu kazan bir kişi, metan gazından etkilendi. Onu kurtarmaya çalışan 1'i kadın 3 kişi daha kuyuya girdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kuyudan 1'i kadın 2 kişinin cesedini çıkarırken, 2 kişiyi kurtarma çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Çağlar ÖZTÜRK-Gülşah ÖZGEN

        2020-08-03 16:46:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler